Magazin > VIP
206 ogledov

Sandijevo nekavalirsko sporočilo Mireli

sandi kojić Žurnal24 main
Sandi Kojić in Mirela Lapanović bojne sekire še nista zakopala.

Pretekli teden se je razvedelo, da je Mirela Lapanović, zmagovalka Big Brotherja, po nekaj dneh vroče ljubezni spet samska. Videla je namreč pogovor med njenim novim izbrancem Sandijem Kojićem in njegovim prijateljem, v katerem sta se moška pogovarjala o njenih oralnih sposobnostih. Sandi sicer pravi, da ni pisal packarij o Mireli in da gre za lažen profil.

Mirela mu ne verjame. Prepričana je, da si je Sandi, ki je zmagal v slovenski različici šova Dvor, ni želel nje, ampak le medijske pozornosti. 40-letnica se je zatekla k nekdanjemu sotekmovalcu Marku, kar je Sandija tako zmotilo, da z Mirelo sedaj ne želi imeti nič več. To ji sporoča tudi s fotografijo, ki jo je objavil na družbenem omrežju.

"Ker je blatila moje ime, češ da sem jaz avtor pogovora, v katerem piše, da je odlična v oralnem seksu, in ker je izjavila, da je Marko večji kavalir, ji svetujem, naj se vrne h kavalirju. Jaz ji pa s to fotografijo sporočam: 'Evo, kavalirje.'“ je o nekavalirski fotografiji povedal za naš portal in dodal, da je na posnetku s fantom, ki je objavil zloglasen pogovor. "Poznava se že od otroštva. Srečala sva se slučajno na bencinski črpalki in sprva sem bil zelo jezen na njega, a sva hitro našla skupno točko oziroma skupni pogovor. Pravi, da mi je naredil veliko uslugo, da nisem več s tako žensko. Sicer sem tudi sam vedel, da ni prava zame, saj je je nestabilna in je takoj stekla Marku v objem.  Tudi če bi tisto napisal, ne bi bilo sporno, ker se s prijateljem vsak pogovarja o svojem partnerju in spolnih odnosih.“

Mirela je fotografijo opazila. Pravi, da je Sandi prestopil vse meje dobrega okusa in da je vesela, da se je javnost postavila na njeno stran. 

Komentarjev 6
  • Robert Galuf 16:53 17.avgust 2016.

    Kolikor jaz poznam Sandija je res pravi kavalir za razliko od nekaterih... Mirelo smo pa tako vsi spoznali kakšna je...

  • dusan72 03:36 17.avgust 2016.

    A bi lahko samo NEHALI PISAT o teh kvazi zvezdnikih ? Pretežko ? Mirela je sama o sebi dala vedeti kakšna je (kljub otrokom in financministru jo je tamala zasrbela ob prvem možnem kandidatu..) Pa se nakako ni izšlo in ...prikaži večn jo srbi še naprej... Nekako še razumem, kravica se išče. Ampak kaj koji falus to briga Slovenijo ???? Absolutno NIČ. Vsak je svoje sreče kovač in komur jo ona ali Murkec (da se mu ni kaj zgodilo, ker ni nič novega o njemu?) nastavi ali da resnično NE BRIGA nobenega. NEHAJTE ŽE PISAT o teh izmečkih!!! Wannabe stars, ane? Delat naj grejo, golazen lenuharska. Še Murko s tičem migne da nekaj zasluži pa celo LaToya se bi šla neko podjetništvo. Ampak za tole Mirelo imate pa srečo, da nismo v Ameriki, ker bi vas nekdo fino stožil za duševne bolečine.

  • bine.prelesnik 19:25 16.avgust 2016.

    Neglede na vse , je Mirela še vedno dama proti njemu