Magazin > VIP
33 ogledov

Sandra Auer je zaljubljena v mlajšega

sandra auer Žurnal24 main
Udeleženka šova Big Brother slavnih Sandra Auer je sveže zaljubljena. Srce ji je ukradel tri leta mlajši prostovoljni gasilec Rok.

Sandra Auer, ki je še pred kratkim zatrjevala, da se bo preselila v Kuvajt, je malce spremenila svoje načrte. Za to je kriva ljubezen, ki se je v njeno življenje prikradla pred nekaj meseci. "Roka sem spoznala na začetku letošnjega leta v neki diskoteki. Srečala sva se s pogledi in videlo se je, da sva si takoj všeč. Skupaj sva spila pijačo, potem pa sva se pogovarjala vso noč," nam je o začetku nove romance povedala Sandra.

Z Rokom sta zdaj skupaj približno mesec in pol, a Sandra se z njim že vidi na daljši rok, saj se ji sicer zdi "brez zveze, da se spušča v razmerje".

Vseeno v Kuvajt
Kljub temu pa ni opustila misli na Kuvajt, kamor naj bi se začasno preselila čez nekaj mesecev. "Če se zaljubiš doma, je to hudič (smeh). Ko bom končala z diplomo, bom vseeno šla tja, saj je Rok izjemno razumevajoč. Jaz bi v Kuvajtu najprej delala in morda bo kasneje tudi on tam našel službo."

Zaljubljenca pa se iz Kuvajta morda sploh ne vrneta, saj se oba strinjata, da v Sloveniji ne bosta živela. "On je tako kot jaz zelo spontan človek in mislim, da se bova že znašla."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.