Magazin > VIP
198 ogledov

Sandra Auer svojo idejo pol leta skrbno varovala

sandra auer Facebook
Televizijska voditeljica Sandra Auer je pred nekaj dnevi objavila spletno stran, ki jo bodo ponudniki in uporabniki lepotnih storitev zelo veseli.

Sandra Auer, hčerka Stojana Auerja, je med svojim drugim porodniškim dopustom z dvema poslovnima partnerjema iz Dubaja in ZDA začela razvijati idejo o lepotnem spletnem portalu, ki bi predstavljal neko stičišče ponudnikov in strank. Nastal je spamatch.com, ki je v Sloveniji luč sveta ugledal pred nekaj dnevi. "Portal je lansiran v Dubaju, pri nas in tudi v ZDA, kjer se je že lepo prijel. Bistvo te strani je pomagati ponudnikom do novih strank, strankam pa do lepotne storitve, ki bi jo dobili takrat, ko imajo čas oziroma jo potrebujejo,“ nam je razložila Auerjeva.

Ponudnikom in lepotnih storitev željnim sta na voljo dve opciji. Stranka lahko na portalu objavi svoje želje, torej termin, ob katerem si želi neke storitve, ali pa pobrska po prostih terminih, ki so jih objavili ponudniki. "Na portalu pa lahko tudi ponudniki objavijo proste termine ali pa preverijo objave strank. Če najdejo objavo, ki jim ustreza, povpraševalca s klikom opozorijo, da imajo takrat prost termin in se tako dogovorijo za rezervacijo,“ pravi Sandra.

Na portalu trenutno objavljajo le lepotne storitve, ponudbo pa nameravajo razširiti. "Naša storitev je zaenkrat brezplačna. Pozneje bodo ponudniki na mesec plačali manjši znesek, na primer sedem evrov. Ta znesek se jim bo z opravljenim delom več kot povrnil. Vztrajam na tem, da bo cena nizka, saj jih ne želimo "olupiti".“

Sandra sedaj gradi bazo portala, ki ima, vsaj tako misli, velik potencial. "Šest mesecev smo delali na tej spletni strani in jo varovali, da nam kdo ne ukrade ideje oziroma preden jo patentiramo v Ameriki. Baza se počasi gradi. Lahko se razvije v veliko stvar,“ je prepričana Sandra, ki pa dela na televiziji ne namerava opustiti, saj je je novinarstvo njena največja strast.

Komentarjev 1
  • allstarr111 12:14 04.julij 2016.

    Patentirali so spletno stran ki deluje na wordpress platformi in je v bistvu neke vrste oglasnik, če vam to uspe patentirat je pa res super, mi lahko kdo napiše št. vloge da ga preberem, ker patenti so itak javno objavljeni ...prikaži več pač zato da se vidi da je nekaj zaščiteno in kdo si lasti patent.ok pomojem če se je v USA in DUBAJU že lepo prijelo, bi jest držal ta trg, in nebi nastopal na Slovenskem trgu spljoh nikakor nje.Drgač sem pa ful fan njenih NOVINARSKIH IN VODITELJSKIH zadev, tolk da se ta moment ama ene ne morem spomnt, ampak ajde nej bo TV voditeljica ROFLMAO