Magazin > VIP
15600 ogledov

Sandra Auer tako uspešna, da si lahko sama izbira, s kom bo delala

Sandra Auer Osebni arhiv
A tudi petju ni obrnila hrbta.

Pred leti se je Sandra Auer malo umaknila iz javnosti, se posvetila študiju, ga uspešno zaključila ter se zatem posvetila delu. Delala je na številnih projektih, od novinarstva, posojanja glasu, montaže in podobnega. Pred leti je, kot ena prvih v Sloveniji, začela uporabljati družabno omrežje TikTok in počasi se je iz čisto običajnih zabavnih objav razvilo delo, ki ga Sandra z velikim zadovoljstvom opravlja še danes. "Na začetku sem objavljala predvsem posnetke plesa in petja. Kasneje se je zadeva začela razvijati in zdaj že tri leta svetujem podjetjem in vodim predavanja, kako ustvarjati video posnetke za TikTok. Naučim jih osnov komunikacije, osnov montaže ter predstavim različne strategije pristopa na tem socialnem omrežju."

Čeprav ima že več kot 34.000 sledilcev, se sama s številkami ne obremenjuje in jim ne posveča prevelike pozornosti. "Ne delam zaradi številk. Ko delaš iz srca, lahko marsikaj ponudiš ljudem. To mi največ pomeni, da se skupaj s strankami osredotočamo predvsem na to, kaj lahko občinstvu damo," nam pojasni. "Hvaležna sem, da si lahko izbiram stranke, kjer zmeraj upoštevam svoj občutek ter ujemanje vizije, predvsem pa vrednot in velikokrat se mi zgodi, da s strankami sčasoma postanemo dobri prijatelji. Če se na delu zabavaš, je motivacija vseh zagotovljena."

Da pa so z njenim delom zadovoljni tudi drugi, dokazuje tudi izjava  Klemna Lukmana, ki je o izkušnjah s Sandrinim delom povedal:  "Na področju marketinških aktivnosti smo v preteklosti sodelovali z različnimi strokovnjaki, vendar z nobenim nismo tako enostavno našli skupnega jezika. Sandra je izredno profesionalna na vseh področjih delovanja - organizaciji, (pre/post) produkciji in nasvetih (ki so zmeraj v skladu z aktualnimi trendi). Je človek, s kom si zares želiš delati. Točna, natančna, prijazna in izredno prilagodljiva ter razumljiva oseba. Z njenim pristopom in strokovnim znanjem smo nastavili odlično strategijo nastopa na TikToku in do sedaj so rezultati odlični, tudi pri rasti prodaje!"

V prostem času se enkrat ali dvakrat na teden dobi s pevsko prijateljico Nastjo Ploj, ki je svojo glasbeno pot šele dobro začela, a do sedaj izdala že dve skladbi. "Takrat pojeva za dušo in včasih premišljujeva, da bi bilo fino, če bi se nama v prihodnje pridružil še kakšen kitarist, bobnar ... Več nas je, lepše je," v smehu pove. Priznava, da se glasbi še ni odrekla, a trenutno prepeva bolj za dušo, doma in s prijatelji ter občasno na svojem profilu na TikToku.

Poleg dela, čeprav sama pravi, da je njeno delo zanjo bolj kot ne hobi, ji največ pomeni družina. Hčerka Arabela bo kmalu dopolnila 10 let, sin Aljoša pa 8. "Vedno se zaposlimo, počnemo kaj novega ali pa raziskujemo. Moji trije mi pomenijo vse na svetu." Kadar ji okoliščine dopustijo in je čisto sama, se Sandra najraje sprosti s plesom, petjem in risanjem, za duhovni mir pa poskrbi z meditacijo in jogo.

 

 

Komentarjev 2