Magazin > VIP
19 ogledov

Sandra Auer v tretjem mesecu nosečnosti

sandra auer mediaspeed
Sandra Auer in njen tri leta mlajši partner Rok pričakujeta naraščaj, ki ju bo razveselil v marcu.

"Vem že en mesec, po test je šel Rok, opravila pa sva ga skupaj. Prvi občutki so bili veseli, sicer sva se stvari lotila odgovorno, tako da nosečnost ni bila nepričakovana. Sva pa bila zelo presenečena, saj se je že takoj prijelo," je za nas veselo novico komentirala Sandra Auer.

Novico je mladi parček najprej sporočil Sandrini mami: "Tako je bila vesela, da je kar jokala od sreče. Od mame sem prejela že prva darilca, otroška oblačila."

Razmišljala je tudi že o vzgoji: "Pogovori so mi izredno pomembni, tudi z Rokom se o vsem pogovoriva in seveda razglabljava tudi o tem, kakšna starša želiva biti. Imeni sva že izbrala, vendar je možno, da si še kaj premisliva. Če bo punčka, bo Arabela, fantek pa bo Dominik."

Glede bodočega gnezdeca se še nista dokončno odločila. "Imava štiri možnosti, verjetno ne bova ostala pri mojih starših, saj si želiva, da bi bila na svojem. Pogovarjala sva se tudi o poroki, vendar bo vseeno še malce počakala. Ko pa bo, bo resnično velika," je povedala Sandra.

Z Rokom se poznata šele od začetka letošnjega leta, vendar Sandra pravi, da je včasih bolje, da se prepustiš toku dogodkov: "Bila sem že v dolgoletni zvezi in nisem razmišljala o otrocih. Rok pa me je prepričal, saj je najboljši fant, ki si ga lahko želim, včasih je celo predober."

Sandra nam je tudi zaupala, kje sta spočela sad njune ljubezni in da se tudi v nosečnosti predajata mesenim užitkom. "Zgodilo se je doma, v moji postelji, in bilo je zelo spontano," je še dodala.

Komentarjev 3
  • zic 08:08 06.avgust 2011.

    končno je dobila enega, da jo je nategno!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:21 06.avgust 2011.

    Pa koga sploh zanima tale starleta ŽMNJ klase?

  • Bozidar.Frelih 12:15 05.avgust 2011.

    Vem že en mesec, po test je šel Rok, opravila pa sva ga skupajLOL. A sta prepisovala pri testu, da sta ga opravila skupaj. Ko-ko-ko-koš.