Magazin > VIP
23 ogledov

Sandra Auer z novo frizuro

sandra auer
1/4
mediaspeed
Sandra si je omislila lahkotno poletno frizuro, s katero, pravi, ima veliko manj dela.

Na izboru Miss Universe 2011 smo ujeli Sandro Auer s čisto novo poletno pričesko. Sandra nas je kar presenetila, saj smo je navajeni kot dolgolaske.

"Poletje je pred vrati, lažje je oprati kratke lase. Na splošno pa sem tip človeka, ki rad spreminja barvo, pričesko in dolžino las. Kdor me pozna, ve, da pričeske menjavam nekje na šest mesecev: včasih si dodam podaljške, včasih se postrižem, pa tudi barve rada menjavam, čeprav mi trenutna tako zelo ustreza, da ji bom ostala zvesta še dolgo časa. Kar se tiče pričeske, pa se pustimo presenetiti, morda grem še na krajše," je bila zgovorna Sandra.

Zaupala nam je tudi, kaj o drastični spremembi meni njen fant: "Tudi fant je zelo zadovoljen, kratka frizura mu je zelo všeč. Sicer pa imam takega fanta, ki bi me sprejel, tudi če bi bila postrižena čisto na kratko. Na splošno sem v življenju zelo raznolik človek, moj dan poteka zelo pestro, stalno sem v pogonu, rada potujem. Raznolikost je zagotovo na najvišjem mestu na mojem seznamu," je še dodala.

Komentarjev 2
  • 1111 21:33 05.julij 2011.

    ma, kdo je sandra auer????

  • KOJAK 21:23 05.julij 2011.

    A je dobla sir?