Magazin > VIP
28 ogledov

Sandra Auer zapušča Slovenijo

Sandra Auer
1/5
Žurnal24 main
Sandra Auer bo kmalu zapustila Slovenijo, saj so ji med obiskom Kuvajta ponudili delo, ki ga ne more zavrniti. "Upam, da bom tja odšla že junija," pravi Sandra.

Udeleženka resničnostnega šova Big Brother Slavnih, Sandra Auer, se je pred kratkim vrnila iz Kuvajta, kjer je obiskala svojo najboljšo prijateljico. Domov pa se ni vrnila le z lepimi spomini, temveč tudi s sanjsko ponudbo za delo. "Želijo, da bi ljudi učila plesa," nam je zaupala Sandra in dodala, da bi bila za poučevanje plačana veliko bolje kot plesni učitelji v Sloveniji.

 

In kako je Sandra dobila takšno ponudbo? "Moja prijateljica je članica tako imenovanega kluba, v katerem so bazeni, fitnes in plaže ter prostori, v katerih lahko počneš karkoli. Midve sva tam plesali, kar so opazili tudi drugi. Začeli so spraševati, ali se lahko pridružijo, obrnili so se celo na menedžerja kluba," je pojasnila in dodala, da so ji kmalu zatem ponudili delo plesne učiteljice.

Odhod napovedale celo vedeževalke

Sandra zdaj resno premišljuje o tem, da bi sprejela delo, v Sloveniji jo za zdaj zadržuje le še študij medijskih komunikacij. "Ostal mi je še en izpit, upam, da bom maja diplomirala. Računam na to, da bom odpotovala junija, tam pa bi preživela vsaj pol leta, če ne še več."

 

Tujina jo je privlačila že od nekdaj, njen odhod iz Slovenije pa so ji nekoč napovedale celo vedeževalke. A njen oče Stojan kljub temu upa, da bo ostala doma. "Zelo si želi, da bi si tu gradila kariero, ker je on že postavil neke temelje, ampak mene Slovenija ne pritegne. Zelo si želim iti v tujino," je povedala za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.