Magazin > VIP
119 ogledov

Sandra Bullock gluha za svarila prijateljev

bryan randall Profimedias
Sandra Bullock ima novega partnerja, ki njenim prijateljem ni niti najmanj všeč.

Sandra Bullock | Avtor: Profimedias Profimedias
Sandra Bullock že nekaj tednov prijateljuje s fotografom in nekdanjim modelom Bryanom Randallom. Njeni prijatelji pa nad Sandrino novo zvezo niso prav nič navdušeni, saj se bojijo, da bo zvezdnica spet razočarana.

V Randallu namreč vidijo kopijo Sandrinega nekdanjega moža Jesseja Jamesa, ki jo je prevaral. "Randall ima močan značaj in deluje izjemno arogantno. Sandrini prijatelji so zelo zaskrbljeni zaradi njegove kriminalne preteklosti, ki naj bi bila polna drog in alkohola,“ pravi vir. Bryan naj bi sicer Sandri zagotovil, da je že več let trezen, a njeni prijatelji mu ne verjamejo. "Povedal ji je, da je moral na hitro odrasti, saj sam vzgaja hčerko Skyler. Težava je, da je igralki isto rekel njen nekdanji mož Jesse James. Tudi on je imel malo hčerko, s katero se je Sandy zbližala. Njeni znanci so zaskrbljeni, saj je med Bryanom in Jessejem preveč podobnosti. Sandro že od nekdaj privlačijo poredni fantje.“

O Randallu se govori marsikaj. Njegov sosed je od sodišče zahteval izdajo prepovedi približevanja, ker je Bryan njegova vrata med prepirom onečedil s pasjimi iztrebki. "Vem, da ima orožje in da je hitre jeze. Bojim se,“ je pred časom povedal sosed.

Randalla je policija že večkrat aretirala, med drugim tudi zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja.
Fotografa kritizirajo tudi zato, ker je svojo hči pustil pri njeni materi, ki je bila odvisna od heroina, in ni plačeval preživnine. Nesrečnica je leta 2007 umrla, od takrat dalje Skyler živi pri očetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.