Magazin > VIP
40 ogledov

"Sandra Bullock je frigidna"

Jesse pravi, da se je od Sandre oddaljil dve leti po poroki. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Jesse James je po ločitvi od Sandre Bullock napisal biografijo, v kateri je zapisal vse sočne podrobnosti njunega zakona. Med drugim je svetu razkril, da je "Sandra frigidna".

Po tem, ko je javnost izvedela, da je Jesse James svojo ženo Sandro Bullock v času njunega zakona večkrat prevaral, ji je zadal še en udarec. Kmalu po ločitvi se je lotil pisanja biografije American Outlaw (Ameriški izobčenec), v kateri je med drugim razkril, da je Sandra frigidna.

 

46-letno igralko pa prav rad primerja tudi s svojo novo izbranko Kat Von D, s katero sta od januarja zaročena. O tem se je razgovoril v radijskem šovu Howarda Sterna, ko ga je voditelj vprašal, katera je boljša v postelji. "To je lahko vprašanje. Kat, stoodstotno. Ona je prava zmajevka," je brez zadržkov odgovoril.

 

Jesse James Kat Von D | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ob Kat se počuti bolje kot ob Sandri

Jesse je pojasnil, da sta s Kat povezana tako, kot s Sandro nista bila nikoli. "Ob njej se počutim neverjetno, najina ljubezen me ponese v čisto nove dimenzije." 42-letni zvezdnik je Sternu razkril tudi to, da se je v zakonu s Sandro počutil ničvrednega. Spomnil se je lanskoletne podelitve oskarjev, ko je Sandra prejela kipec in v zahvalnem govoru dejala, da ga neskončno ljubi. "Čeprav je stala tam, pred celim svetom in rekla, da me ljubi, sem globoko v sebi vedel, da je to navadno sranje."

 

Pojasnil je, da Sandre, s katero sta se poročila leta 2005, ni začel varati takoj. "Zgodilo se je po dveh letih. Bilo mi je težko, poročil sem se z ameriško ljubljenko, ona je ena največjih zvezd na svetu, a jaz sem še vedno samo navaden otrok iz Kalifornije."

 

Za konec je še dodal, da je Sandro kljub temu resnično ljubil. "Do nje sem gojil prava čustva. Problem je bil v meni." Zdaj, eno leto po ločitvi, pa pravi, da je srečnejši kot še nikoli. "Kdo bi si mislil? Kat je neverjetna ženska, ki me sprejema takšnega, kot sem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.