Magazin > VIP
21 ogledov

Sandrin bivši zaročen že petič

Jesse James FameFlynet
Jesse James, bivši mož igralke Sandre Bullock, hoče spet pred oltar, saj se je zaročil že petič. Tokrat z milijarderko Alexis DeJoria.

Resničnostni zvezdnik Jesse James, ki je bil do zdaj poročen že trikrat, je šel že petič na kolena. Svoje dekle Alexis DeJorio, ki je znana dirkačica in hčerka milijarderja Johna Paula DeJoria, je zasnubil po komaj dveh mesecih zveze. Njun skupni prijatelj je povedal, da sta zelo srečna skupaj, ter da ju združuje tudi ljubezen do dirkanja in tetovaž, zato ni nič čudnega, da že načrtujeta skok v zakon, je dodal.

Jesse je bil pred Alexis zaročen z znano mojstrico tetoviranja, Kat Von D, poročen pa s Karlo James in pornoigralko Janine Lindemulder. Njegova žena je bila tudi Sandra Bullock, a sta se razšla, ker jo je Jesse večkrat prevaral. A 43-letni zvezdnik trdi, da ni več takšen človek. "Glede na vse, kar se je zgodilo, mislim, da sem bistveno boljši oče in boljša oseba. Trenutno je moje življenje precej fantastično," je povedal pred kratkim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.