Magazin > VIP
29 ogledov

Sanja Grohar še vedno v zvezi

Še vedno sta srečna. (Foto: Mediaspeed) Žurnal24 main
Pojavile so se govorice, da med Sanjo Grohar in njenim izvoljencem Samijem ni vse rožnato. Vendar nam je pevka zatrdila, da je prišlo le do nesporazuma.

Sanja Grohar je po pomoti na svoji Facebook strani odkljukala status "v zvezi", kar je povzročilo namigovanja, da med zaročencema ni vse v redu. Poleg tega je Sanja objavila tudi slike s potovanja v romantični Pariz, na katerega pa se je odpravila s prijateljico, brez svojega izvoljenca Samija. Lepotička pa nam je zagotovila, da je med njima vse v najlepšem redu: "Definitivno je vse ok, nič ni narobe. Šlo je za nesporazum."

Sanja je namreč želela osebne zadeve dati v vpogled le najbližjim prijateljem, saj meni, da je "privatno življenje treba držati posebej, kariero pa posebej", pri tem pa napačno odznačila status, je pojasnila. Potovanje v Pariz brez zaročenca pa je bilo, kot nam je povedala, darilo prijateljice, s katero praznujeta rojstni dan le dva dni narazen.

Glede poroke pa Sanja ne zveni več preveč optimistično: "Ko bo, bo. Midva se dejansko zelo trudiva, ampak če vidiš, da ne gre, ne mislim iti z glavo skozi zid. Upam, da bo, kadar sva si želela, ampak če ne bo, ne bom za čisto nič prikrajšana."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.