Magazin > VIP
23 ogledov

Sanja ima nova prijatelja

Sanja naj bi ostala sama. Žurnal24 main
Pevka Sanja Grohar, ki tudi sicer velja za veliko ljubiteljico živali, ima novega štirinožnega prijatelja Orija, posvojila pa je tudi Helija.
"Orija sva kupila z Danijem skupaj, saj si je Dani že dolgo želel pasmo bostonski terier, saj je lepa, zelo redka in pravijo, da naj bi bili ti psi najpametnejši od vseh. Sedaj je star pet mesecev in pol in je zelo temperamenten, pameten, igriv in ljubeč," je povedala Sanja in priznala, da se z njenim kužkom Nikom še ne razumeta najbolje, saj je Nik malo ljubosumen. "Ampak saj bo počasi. Se bosta morala navaditi, saj bomo enkrat skupaj živeli," je še v smehu razkrila simpatična temnolaska, ki pa ima tudi za naprej dobrosrčne in dobronamerne načrte v vezi z živalmi. "Sicer bi vzela tudi kužka iz zavetišča, saj se bom to leto zavzela za eno večjo akcijo, a o tem še ne bom govorila. Vendar si je Dani dolgo želel prav to pasmo," pojasnjuje.

Vsestranska Groharjeva pa je že posvojila tudi kužka na daljavo, ki mu je ime Heli in se nahaja v zavetišču na Horjulu. Finančno ga pridno podpira, kuža pa tako dobi daljše bivanje v zavetišču, hrano in cepivo. Kljub temu da Sanjo od časa do časa radi kritizirajo, pa bi se po njej oziroma njeni dobrosrčnosti do živali lahko zgledoval marsikateri slovenski estradnik.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.