Magazin > VIP
39 ogledov

Sanja in Manja v modnem ravsu

Sanja Grohar, Manja Plešnar
1/16
zurnal24.si
Sanji Grohar ni všeč, da je modna mrha Manja Plešnar njeno izbiro garderobe ocenila za modni pogreb.

"Tale videz je pristal na 'modnem pogrebu', vsaj tako je ocenila "modna" mrha. Ti, ti, ti, ti! Oprosti, ampak take stil izgleda noro vroče. Nauči se kaj o modi," je Sanja Grohar okarala novinarko in modo poznavalko Manjo Plešnar, ki je pevkin stil v eni izmed svojih stalnih rubrik označila za modni pogreb.

"Sanja, zopet si zašla na stara pota, ti, ti, ti, ponavljanka sestavljanka! Zdaj imaš zopet obdobje Rihanne, kajne? No, tega ti sicer še ne bi očitala tako strogo, če bi jo kopirala USPEŠNO! Enostavno ti kombiniranje ne gre od rok, kar me kar malo jezi," je o Sanjini opravi zapisala Manja in dodala, da njene visoke gladiatorke delujejo kot pripomoček za amputirance.

Se strinjate z Manjo ali Sanjo, ki pravi, da ji je pomembno le to, da se v oblačilih počuti dobro? V galeriji si oglejte nekaj njunih izbir in se odločite za svojo modno ljubljenko ...

Komentarjev 4
  • zic 21:36 15.julij 2013.

    no, bodimo pošteni, Kdo pa je ta Manja, da lahko razpleda o modi...to lahko zgleda dela vsak, ki ima 5 minut časa!!! To je možno le pri nas

  • Tatjana Makivić 08:26 15.julij 2013.

    Oprostite velikokrat se ne strinjam z modno mrho tudi na prireditvah dostikrat butne memo nato nekdo takšen druge kritizira.Sanja mi je všeč ker je njen stil street,swagerski,drugačen od naših estradnic z blond podaljški in Mia butik oblačilci.Tudi na njenem uradnem ...prikaži več FB profilu se je večina uporabnikov strinjalo s Sanjo tako kot jaz.

  • mia 16:02 14.julij 2013.

    meni je bolj všeč Manjin videz, res je občutno živahnejši