Magazin > VIP
77 ogledov

Sanja je mislila tudi na obline

(Foto: Anže Petkovšek)
1/46
Žurnal24 main
Nekdanja misica in pevka Sanja Grohar je sinoči doživela modni krst. Sloveniji je namreč predstavila lastno kolekcijo kavbojk Double S Jeans, ki je namenjena vsem postavam in oblikam.

Težko pričakovana Sanjina kolekcija jeansa, ki poleg kavbojk vključuje še krila in kratke hlače, je sinoči doživela premierno predstavitev. Po modni brvi, ki se je vila med radovedno publiko, so se sprehodile Sanjine prijateljice in manekenke ter na prikupen in svojevrsten način predstavile modno kolekcijo, ki ji je novopečena modna oblikovalka nadela ime Double S Jeans.

 

Partnerska naveza

 

Da se za dvojnim S-jem poleg Sanje skriva njen izbranec Sami, ni bilo težko uganiti. Ženski kolekciji bo namreč sledila še moška, ki jo Sanja napoveduje že nekaj tednov. "Zelo kmalu vam bova predstavila še Samijevo kolekcijo kavbojk, ki jo prvič lahko vidite že v naslednji številki Playboya."

 

A najprej je čas za nežnejši spol. Kavbojke, ki so po besedah kreatorke namenjene ženskam vseh postav in oblik ter nikakor niso narejene le za suhice, so že dobile prve oboževalke. Med te so se že prištele Nina Osenar, Manca Špik in Tjaša Kokalj, ki je bila tudi ena izmed manekenk, ki so sinoči predstavile kolekcijo.

"Moram priznati, da so zelo udobne, malo elastične, zelo hude, najbolj pa mi je všeč, da je poudarila detajle," je pojasnila Tjaša, ki je že ponosna lastnica svojega para.

 

Drugič bo raje dvakrat premislila

 

Čeprav so prvi vtisi o kolekciji več kot odlični, se pravo garanje za Sanjo šele začenja. Prihodnji teden bodo kavbojke namreč prispele na prodajne police veleblagovnice Nama, kar ji bo vzelo še več časa. "To je zelo zahteven projekt. Drugič bom raje še enkrat premislila, preden se bom lotila česa podobnega," je razložila Sanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.