Magazin > VIP
26 ogledov

Sanja odločno zanika govorice

Sanja v vlogi manekenke na modni reviji Maje Štamol. Žurnal24 main
Pevka Sanja Grohar, ki nenehno polni strani rumenih medijev – slednji ji tokrat pripisujejo nesojeno poroko –, je zanikala govorice.

Njen srčni izvoljenec Sami naj bi namreč prestavil njuno poroko za kar eno leto, zato smo informacije preverili iz prve roke.

"Ne drži. Jaz sploh ne vem, od kod medijem ti podatki. Najprej so pisali, da se bom poročila julija, nato septembra in zdaj leto kasneje. Popolnoma nikomur nisem razkrila datuma najine poroke in ga tudi ne nameravam, zato res ne vem, od kod jim te informacije," je razložila pevka.

Sanja priznava, da je prav tako presenečena nad dejstvom, da vsakič, ko se v Sloveniji pojavi brez svojega zaročenca, sproži val govoric, da je njuna zveza razpadla. "Moj dragi ima obveznosti in jaz ne morem od njega zahtevati, da zaradi mene vse pusti in mi povsod sledi. Tudi on ima svoje življenje, zato ne moreva biti vedno in povsod skupaj," je še dodala Groharjeva.

Čeprav je nazadnje v javnosti nastopila v vlogi manekenke na modni reviji Maje Štamol, kjer je nosila poročno kreacijo, v Sloveniji, kjer ima trenutno številne obveznosti, ne bo dolgo samevala, saj se ji bo njen srčni izbranec pridružil že ta teden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.