Magazin > VIP
16 ogledov

Sanja z ljubeznijo izgubila tudi posel

Sanja Grohar Mediaspeed.net
Sanja Grohar je pred dobrimi tremi leti predstavila kolekcijo kavbojk, ki pa je žal že preteklost. Ko je usahnila njena ljubezen s Špancem Samijem, je namreč usahnil tudi posel s kavbojkami.

Ko je Sanja lansirala kolekcijo kavbojk Double S Jeans, ki jo je ustvarila z nekdanjim fantom Samijem, se je o tem na veliko govorilo, vsi mediji so pisali o Sanji kot novi modni oblikovalki. Kolekcijo je pospremila tudi modna revija, ki je še zadnjim dvomljivcem zaprla usta, saj se je Sanja s kolekcijo res izkazala.

Ravno zato smo upali, da ji bo uspelo in da bo postala uveljavljena oblikovalka, a že pol leta po tem je bila njena kolekcija kakor pozabljena. Sanja in Sami sta takrat medije namreč polnila z novicami o njunem razhodu, zdaj pa nam je pevka in nekdanja miss zaupala, da se je takrat pravzaprav končala tudi zgodba njune znamke. "Ko so se najine poti razšle, se je bilo težko usklajevati, saj jaz živim tu, on pa v Španiji. Nekako te mine, saj pride do nasprotja interesov in se je težko dogovoriti. Drugače je, če živiš skupaj in lahko skupaj ustvarjaš."

Oblikovanje postavila na stranski tir

Sanja se je zato za nekaj časa poslovila od  oblikovanja, a nikoli ne reci nikoli, pravi. "Ne bom rekla, da je bila to zadnja stvar, ki sem jo naredila. A dokler (s Samijem, op. a.) popolnoma ne končava najine znamke, ne bom ustvarjala nič novega, zato bo glasba še nekaj časa v ospredju," nam je še razložila in dodala: "Nimam interesa delati z bivšim partnerjem, ker je težko, saj živiva vsak v svoji državi, vsak ima svoje interese. Glede te znamke se ne bo razvilo nič več, čeprav sva vanjo vložila zelo veliko dela. Nesmiselno je riniti z glavo skozi zid."

Sicer pa sta bila s Samijem zelo zadovoljna s prodajo kavbojk, ki jih je bilo mogoče kupiti na spletu in v trgovinah. "Kar nekaj ljudi je bilo zelo navdušenih nad hlačami, krojem in kakovostjo. Jaz sem uživala, dokler je trajalo (smeh)."

S Samijem zaključila zgodbo

Zdaj pa z nekdanjim fantom in poslovnim partnerjem nima več stikov, razen poslovnih. "Slišiva se samo še zaradi znamke, če je treba pri papirologiji kaj urediti. Sicer pa sem jaz takšen tip človeka, da ko končam zgodbo z nekom in imam novega partnerja, se mi ne zdi pošteno do novega, da se obujajo stare vezi .. Samo še strogo profesionalno," je sklenila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.