Magazin > VIP
23 ogledov

Sanji Grohar spet ukradli fotografije

Sanja je znova opazila lažni profil na Facebooku. (Foto: Katja Kodba/Mediaspeed) Žurnal24 main
Pevka Sanja Grohar je znova doživela krajo fotografij s svojega profila na Facebooku. Neka Beograjčanka se izdaja za njo.

"Že večkrat se mi je zgodilo, da so mi ukradli fotografije. Najprej je bilo neko dekle iz Črne gore, zdaj pa dekle iz Beograda," je povedala pevka in voditeljica Sanja Grohar.

Ena od prijateljic, ki jo ima Sanja na Facebooku, je pevko danes opozorila, da je opazila, da se neko dekle iz Beograda izdaja za Sanjo. Pod Sanjinimi fotografijami je neznanka napisala svoje ime, kar pa Sanje sicer ni razjezilo, temveč se je samo smejala, nam je povedala. Poslala ji je zasebno sporočilo, da je kraja fotografij kazniva in naj fotografije odstrani, a od kradljivke še ni dobila odgovora. Prosila je tudi nekaj svojih prijateljev, naj dekle prijavijo, da ji bodo ukinili profil.

Dekletu iz Črne gore so administratorji profil že izbrisali, za Beograjčanko pa Sanja upa, da ji ga bodo prav tako. Nekatere fotografije pa je dekle ukradlo s spleta, saj je Sanja opazila, da teh fotografij na svojem profilu nima. Ukradene fotografije niso profesionalne in posnete v studiu, temveč iz vsakdanjega življenja, da je videti bolj prepričljivo, še pravi pevka. "Ponavadi pri toliko prijavah profil ukinejo," še odgovarja Sanja na vprašanje, ali lažnega profila le ne bodo izbrisali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.