Magazin > VIP
27 ogledov

Sanji radio dolguje plačilo

Sanja je znova opazila lažni profil na Facebooku. (Foto: Katja Kodba/Mediaspeed) Žurnal24 main
Pevka in misica Sanja Grohar je jezna, ker ji radijska postaja že več mesecev ni plačala za nastop. Plačilo bo po navedbah radia dobila še danes.

Pevka, voditeljica in misica Sanja Grohar se je pred dnevi razjezila na svojem profilu na Facebooku. Zapisala je, da ima dovolj, in javno razkrila, da ji radio Snoopy dolguje denar. Niso ji plačali za nastop, ki ga je imela lani poleti ob praznovanju obletnice omenjenega radia.

Zvezdnico smo povprašali, ali so ji zdaj, ko je javno povedala, da ji dolgujejo denar, že plačali. Povedala nam je, da uradnega komentarja še ne more dati, ker so z omenjenim radijem v dogovorih. Več podrobnosti o vsej zadevi bo vedela kmalu, je še povedala.

"Plačilo do dobila še danes"
Za komentar smo se obrnili tudi na radio Snoopy. "Z njenim menedžmentom smo se vse dogovorili glede plačila, plačano bo še ta teden," so povedali.

Pri radiu so imeli nekaj težav pri poslovanju, zato se je plačilo honorarja zavleklo. Menedžment so prosili, če lahko s plačilom malo počakajo, zato se čudijo, da je Sanja na Facebooku javno razkrila, da ji še niso plačali. "Še danes ji bomo poravnali dolg," so na koncu še povedali pri radiu.

Po Sanjini objavi na Facebooku so se pri radiu odločili, da njenih skladb ne bodo več predvajali.

Do zdaj pevka ni imela slabih izkušenj z drugimi naročniki, saj so ji preko pogodbe redno plačevali, nam je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.