Magazin > VIP
24571 ogledov

Sanjski moški: Arijanna Blaža označila za grdega, on jo je s tem soočil

arijanna di palma, sanjski moški Voyo
Blaž je bil vidno šokiran.

Sanjski Blaž je po izzivu, v katerem sta sodelovali Kristina in Arijanna, na zmenek povabil Arijanno, čeprav je že en dan prej dobila vrtnico. To ostalim dekletom ni bilo prav nič všeč. Najbolj glasna je bila Eva Luna. "Ta prizadeta Arijanna spet dobi ta prizadeti čas na samem. Včeraj je dobila vrtnico in čas na samem. Koji ku*** mora zdaj spet dobiti čas na samem. Lahko bi privoščila vsaj Kristini, ker sta "kao" najboljši prijateljici. Tako sem besna. Jutri si varna. Jutri se bo spet napila in delala neke scene in bo spet govorila, kako ji Blaž ni všeč. Kaj za vraga delaš tukaj? Govorila je, da je tukaj, da preboli bivšega oziroma da ga ni prebolela. En mesec, preden je prišla v oddajo, je bila z njim na dopustu. Kaj se gre? To je podlo. Bolje, da ne pride nazaj," se je jezila Eva Luna, Piga G. pa je celo izjavila, da je Arijanna rekla, da je Blaž grd.

Eva Luna je bila tako razjarjena, da je Blažu povedala, da Arijanna pravi, da on ni njen tip moškega in da ostaja v šovu le, ker je tekmovalna. Blaž je bil tako šokiran, da je Arijanno povabil na pogovor in jo s tem soočil. Arijanna je najprej povedala, da so ostala dekleta nanjo ljubosumna in priznala, da so ji bolj všeč temni moški. Blažev odziv na to priznanje jo je negativno presenetil. Kaj je naredil, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.