Magazin > VIP
22849 ogledov

Sanjski moški bil na zmenku s to pevko, do drugega zmenka ni prišlo ...

blaž kričej režek Instagram
Pravi, da zanjo ni sanjski.

Nova sezona šova Sanjski moški je v polnem teku in dekleta so že med prvo podelitvijo vrtnic pokazala svoje zobe. Boj za lepega Blaža Kričeja Režka bo očitno srdit ... Lepotice sedaj čakajo zmenki. Kako je, ko te Blaž odpelje na lepše, pa dobro ve pevka in voditeljica na Hitradiu Center, Anabel

"Sploh ne morem verjeti, da se pogovarjamo o mojem zmenku z Blažem, ki se je zgodil pred petimi leti. (smeh) Bil je klasičen zmenek, ki je vseboval eno pijačo in krajše karaoke v avtu. Da, Blaž zna lepo peti. Do drugega zmenka ni prišlo zaradi obojestranskega nezanimanja, tako da sva se brez težav videvala in pozdravljala na kakšnih dogodkih," nam je zaupala Anabel, ki je bila celo pri Blažu doma. In kaj sta tam počela? "Nič! Blaž je samo zložil perilo in odpravila sva se na zmenek. Super porihtan fant."

Na vprašanje, ali je Blaž res sanjski, pa lepotička odgovarja: "Več kot očitno zame NI sanjski moški, kar pa ne pomeni, da ni za katero drugo žensko. Blaž je super fant, ki ima 'porihtano' v svoji glavi, zato verjamem, da bo našel super dekle. Če pa tole bereš, Blaž, ne branim se kakšne vožnje z jadrnico!" Anabel tudi meni, da je POP TV pri izboru novega sanjskega moškega imel srečno roko. "Odličen je za ta žanr resničnostne oddaje, saj zna z besedami, hkrati pa je postaven in šarmanten."

Usoda pa je hotela, da sta se Blaž in Anabel spet srečala in se soočila. Več v spodnjem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.