Magazin > VIP
33083 ogledov

Sanjski moški: Blaž izbral zmagovalko, odziv osmoljenke vas bo presenetil

sanjski moški
1/6
Voyo
Dobili smo zmagovalko.

V finalu nove sezone Sanjskega moškega sta se uvrstili Arijanna in Kristina. "Danes je nedvomno najtežji dan zame, odkar sem tukaj, ker se moram odločiti med dvema super puncama. Arijanna počne veliko stvari, ki jih tudi jaz počnem. Kristina je punca, ki me čuti, vedno ve, kaj reči, zelo je skrbna, in to res iščem pri dekletu," je Blaž Kričej Režek, Poptevejev sanjski moški, povedal, preden je sprejel zadnjo odločitev. 

"Od trenutka, ko sem prvič videla Blaža, sem si želela, da bi se povezala in da bi na koncu mene izbral ter da bi najino pot nadaljevala tudi po šovu. Ko sem z njim, se mi zdi, da čuti isto. Upam, da se ne motim," pa je pred zadnjo ceremonijo vrtnic povedala Kristina, Arijanna pa je dejala: "Seveda si želim, da bi mene izbral. On je moška različica mene oziroma jaz ženska njega. Imava iste hobije, želje, ambicije, isto strast do morja. Tega Kristina verjetno nima. Z mano bi imel aktivno zvezo, ves čas bi se nekaj dogajalo. Njo bi verjetno uvajal v svoj svet, ki bi ji lahko bil všeč ali pa tudi ne."

Nad tem, koliko skupnih interesov ima z Arijanno, je bil presenečen tudi Blaž. Lepi Primorki, ki jo je v šovu prvo spoznal, šel z njo na prvi zmenek in ji dal tudi prvi poljub, je med drugim povedal, da si predstavlja, kako ustvarjata nove spomine s potovanji. "Naju si predstavljam kot idealen par, ampak svojemu srcu ne morem ukazovati. Težko mi je bilo sprejeti to odločitev in želim, da veš, da vseh teh najinih "prvič" ne bom nikoli pozabil. Žal pa ti te vrstnice ne morem podeliti," ji je povedal v slovo. Arijanna se je odzvala zelo zrelo. "Razumem, mislim, da si sprejel pravo odločitev. Kristina je čudovita, upam, da se bova vseeno razumela. S Kristino se namreč dobro razumeva, če bosta skupaj, ti že sedaj povem, da bom del njenega življenja. Upam, da boš v njej videl to, kar vidim jaz."

Zmagala je torej Kristina, ob kateri Blaž ostaja brez besed, saj zanj vedno najde prave besede. Dodal je še, da se ob njej počuti sanjsko. 

Komentarjev 2
  • Ender3 23:45 18.december 2022.

    Najprej nogomet potem pa, takoj sanjski moški. Vse mediji pišejo samo še neumnosti ki jih servira POPtv.