Magazin > VIP
10408 ogledov

Sanjski moški: Blaž na družbenem omrežju prenehal slediti Maji

sanjski moški 2022, blaž kričej režek, maja grintal Voyo
S tem ga je pred kamero soočila.

Blaž Kričej Režek je po nekaj zmenkih 1 na 1 in poljubu s Hano in Arijanno tokrat domov poslal Mašo Levačič, ki jo je Slovenija sicer spoznala že pred leti, in sicer v šovu Big Brother.

Med bolj zanimivimi zmenki je bil tokrat pogovor med Blažem in vplivnico Majo Grintal, ki želi s svojimi vsebinami Slovencem pomagati do boljšega spolnega življenja. Lepotica je sanjskega moškega namreč soočila z neprijetnim vprašanjem. "Povej mi, zakaj si mi na TikToku prenehal slediti?" "Ne vem, po mojem mi neki ni bilo všeč, ne vem pa, kaj. Nekaj mi je bilo všeč in sem začel slediti, potem pa sem videl nekaj, kar mi ni bilo. To dostikrat naredim," ji je v zadregi odgovoril Blaž. 

Maja je priznala, da jo je to zabolelo, nakar ji je Blaž očital: "Ti me nisi nazaj dodala." "Ti slediš punci, če te ona ne sledi nazaj, je tvoj ego prizadet in ji nehaš slediti?" je vztrajala temnolaska, ki ne verjame, da ji je Blaž povedal resnico. Ta se je sicer branil, da bi, če bi ona njemu začela slediti, pokazala neki interes. 

Oba sta se strinjala, da se med tem zmenkom nista zbližala. "Pri Maji si nisem zaželel dodatnega dotika, ni me vleklo k njej. Trenutno me pri njej vleče v tekmovalne sfere in ne prijateljske ali ljubezenske," je povedal. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.