Magazin > VIP
52326 ogledov

Sanjski moški: Blaž spoznal Arijanninega bivšega, nato se je zgodilo to

Mister Slovenije
1/3
Mister Slovenia
Spoznala sta se na izboru za Mistra Slovenije.

Letošnji sanjski moški Blaž Kričej Režek je sodeloval pri izboru za Mistra Slovenije 2022, saj je bil v komisiji, ki je ocenjevala tekmovalce. Med letošnjimi tekmovalci za ta laskavi naslov pa se je znašel tudi nekdanji fant Arijanne Sare di Palma, Martin Peternelj. Zanimalo nas je, ali je dejstvo, da je bil Martin nekdanji fant Arijanne, na katero je Blaž več kot vidno vrgel oko, vplivalo na Blaževo presojo pri ocenjevanju. Blaž je za zurnal24.si povedal: "Martin se mi zdi v redu fant, na dogodku sva skupaj spila pijačo in poklepetala. Njegova povezava z Arijanno absolutno ni vplivala na mojo presojo pri ocenjevanju." Glede namigovanj, da imata Arijanna in Martin še vedno stike pa dejal, da o njunem odnosu ne želi špekulirati ter da bi bilo najbolje, če odgovor na to poiščemo kar pri Arijanni in Martinu. Martin se je vprašanjem o njegovem odnosu z Arijanno sprva izmikal, kasneje pa odgovorov ni želel podati.

Mister Slovenije 2022 je postal 19-letni Al Sivka iz Izole. V komisiji so bili poleg Blaža Kričeja Režka še: modna fotografinja Ana Gregorič, vplivnica Teja Jugovic - Cool Mamacita, mister Slovenije 2021, Sebastian Čufer, primabalerina Ana Klašnja, direktor marketinga Avto Aktiv Slovenija, Senijad Čatić, raper in borec Denis Porčič – Chorchyp, lastnik licence mister Italia, Dario Diviacchi in Franko Bajc, zmagovalec dveh priljubljenih resničnostnih šovov.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.