Magazin > VIP
20653 ogledov

Sanjski moški: Blaž spoznal mame deklet, Suki po snidenju jezna na svojo

suki, sanjski moški Voyo
Blaž je spoznal štiri mamice.

Poptevejev sanjski moški je bil tokrat obdan s še več dekleti kot sicer. V šov so namreč prišle štiri mamice - Sukijina, Tinina, Arijannina in Pijina. Blaž je imel z vsako od njih pogovor. Najbolj je bil presenečen nad tem, kako sta si Arijanna in njena mamica Adrijana podobni. Priznati moramo, da jabolko v tem primeru res ni padlo daleč od drevesa. Adrijano si lahko ogledate TUKAJ.

Suki je bila nad nastopom svoje mame malce razočarana, saj Blažu ni postavila niti enega vprašanja, motilo pa jo je tudi to, da je na začetku šepetala. "Po resnici povedano nisem zadovoljna s pogovorom med Blažem in mamo, ker je bila moja mama živčna in ne vem, zakaj. Veliko nastopa na televiziji, veliko govori, res je pametna. Z Blažem je bila pa živčna," je povedala Suki.

"Misliš biti kaj bolj zgovorna? Kaj je bilo to? Rekla sem ti, da ga nekaj vprašaj. Nič ga nisi vprašala," pa je po pogovoru z Blažem Suki vprašala mamo, ki se je branila, da ji Blaž ni pustil do besede. "Ni res," je vztrajala Suki, ki je želela preko svoje mame izvedeti, kaj si Blaž misli o njej. 

Na Blaža je sicer najboljši vtis zaradi zgodbice iz otroštva, ki roko ni srce ni bila prav nič posebnega, naredila Arijannina mama, zato je temnolasko povabil na zmenek. Ostala dekleta so bila vidno jezna. Pia je kar naravnost povedala, da dobi Arijanna preveč pozornosti in da se dekleta že sprašujejo, kaj še počnejo v šovu. Razočaranje ostalih deklet in kakšno zgodbo je Blaž slišal o Arijanni, izveste TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.