Magazin > VIP
9990 ogledov

Sanjski moški: Dekleta iz sebe in to upravičeno, Blaž poln izgovorov

sanjski moški Voyo
Blaž razburil nekatera dekleta.

Zadnja ceremonija vrtnic je bila res nekaj posebnega, a ne zato, ker so morala domov kar štiri dekleta. Ena od lepotičk je namreč zavrnila čas na samem. 

Slaba volja se je začela že pred podelitvijo rož. Žana in Pia sta bili namreč edini, ki nista dobili niti enega zmenka z Blažem.

"Jaz se počutim kot en kup dreka. Povem mu lahko, da lahko gre v tri krasne. Tukaj sem za džabe. Niti enega zmenka nisem dobila," je bila jezna Pia, ki se je spraševala, kaj ji bo Blaž povedal v slovo, saj je niti malo ne pozna. 

Zdi se, da je Blaž v šovu svojo pozornost namenjal le Arijanni in Kristini, ki sta bili z njim na več zmenkih, na koncu se je posvetil tudi Lari

S Pio in Žano se sicer strinjajo tudi Tina, Eva Luna in Hana, ki je poudarila, da Blaž svoje pozornosti ni pravično razdelil med vse.

Na ceremoniji se je Blaž najprej soočil z Žano, ki mu je povedala, da so se nekatera dekleta počutila kot izmeček. "Žal mi je, da se tako počutijo, to ni bil moj namen. Vedno se trudim, da nisem nesramen. Malo sem žalosten," je povedal, na Žanino vprašanje, zakaj ni dobila zmenka, pa odgovoril, da ni bilo časa ...

Nato je Blaž na kratek pogovor povabil Pio, ki pa ga je zavrnila. "Mislim, da si zaslužim več kot le čas na samem. Zato ne pridem s tabo." Blaž je spet poudaril, da ni bilo možnosti, da bi se pobližje spoznala, a Pia ga je hitro utišala. "Če bi hotel, bi," mu je povedala. Lepotec je povedal, da je pričakoval zavrnitev in da je hotel s povabilom le preveriti, ali je Pii še kaj do njega. 

Na koncu je domov poslal Žano, Pio, Evo in Tino.

Komentarjev 1
  • mici79 11:09 05.december 2022.

    No ja, on izbira svojo žensko in če njiju ni izbral za zmenek, je jasno, da mu nista ravno všeč. Glede na njuno obnašanje pa se sploh ne čudim...