Magazin > VIP
46074 ogledov

Sanjski moški: Dobili smo nov "si jedla sir“

laura beranič POP TV
Naša vplivnica o sporu med Sanjo in Lauro.

Že v prvem delu šova Sanjski moški smo izvedeli, da se dve tekmovalki ne marata. Sanja Munda in Laura Beranič se namreč poznata …

"Če komu glavo odtrgam, me spomnite, da ne smem,“ je Laura pokomentirala Sanjin prihod in dodala, da ne verjame, da bosta kdaj zakopali bojno sekiro. "Vsa čast, da se je tako oblekla, jaz se nikoli ne bi, sploh ne za na televizijo,“ pa je o konkurentki povedala Sanja.

Na razlago, kaj se je med njima zgodilo, smo morali počakati do nedelje, ko je bil na sporedu drugi del.

anja munda | Avtor: POP TV POP TV

Laura, ki je natakarica, je razložila, da Sanji ni želela postreči kakava, ker so se že pripravljali na zaprtje in je bil avtomat za pripravo napitka že očiščen. "Vpričo vseh sem nato rekla, da če bi jaz imela tako delavko, bi ji dala odpoved,“ je izjavila Sanja, Laura pa je dodala, da je to ponavljala vsak dan. "Hodila je k nam, ker je bil moj šef, s katerim sem se romantično zapletla, njen prijatelj.“

Šov je gledala tudi štajerska vplivnica Eva, bolj znana kot Nepopolna mama. Pravi, da so nekatere "biserke“ v Mariboru in njegovi okolici že znane, zdaj pa bo imela cela Slovenija možnost spoznati, kako "posebne so“. 

nepopolna mama | Avtor: Instagram Instagram

Tudi ona je na trnih čakala na razlog za spor in bila grenko razočarana. "Od včeraj hočem izvedeti, zaradi katerega mariborskega manekena sta se skregali, sedaj pa izvem, da ste se skregali zaradi kakava ...“ je povedala in spomnila, da so Mariborčani v resničnostnih šovih zelo znani in namignila, da jo je prepir med Ines Juranović in Sandro Auer, znan kot afera „si jedla sir“, spomnil na spor med Lauro in Sanjo. "Kakav je novi sir," pravi vplivnica. 

nepopolna mama | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • Ender3 14:57 21.april 2021.

    ProPlus je glavni promotor komerciale in idiotizma. Bojkotirati jih je treba !

  • Avatar pantani
    pantani 07:15 21.april 2021.

    Idiotizem na pohodu. Pa saj ni čudno kje smo kot država oz. narod, ko vidim koliko ljudi z IQ sobne temperature premoremo!!!