Magazin > VIP
26440 ogledov

Sanjski moški: Gregor Čeglaj izbrisal profil, Ana objavlja zasebne pogovore

sanjski moški, ana pusovnik POP TV
Sanjski moški Gregor Čeglaj in njegova kandidatka Ana Pusovnik v tem življenju verjetno nikoli več ne bosta prijatelja.

Gregor je že v šovu povedal, da ga moti, če ženska prodaja svoje erotične fotografije, tako kot Ana, ki ima svojo stran na platformi Only Fans in je tam tudi precej uspešna.

Že med šovom je Gregor Ano blokiral, ko ga je obtožila, da ni nič boljši od nje, ker se tudi sam rad fotografira pomanjkljivo oblečen. "Blokiral sem jo, ker se mi z otročjimi zadevami ne ljubi ukvarjati. Vsaka vsako stvar uporabi za samopromocijo in me vlači po zobeh in Ana se s tem najbolj ukvarja. Edina stvar, ki jo lahko naredim, je ta, da jo blokiram in nimam stikov z njo. Tako imam vsaj mir pred njo. Ana ne more preboleti mojega komentarja o OnlyFans portalu, na katerem je prijavljena. Rekel sem le, da se mi to ne zdi primerno. Sedaj pa vsako mojo fotografijo brez majice primerja in piše, da sem razgaljen in se hočem kazati,“ pa nam je takrat o njunem sporu povedal 31-letni temnolasec.

Kakor koli že, Anini oboževalci so se obrnili proti Poptevejevemu ženinu. Ena od njenih sledilk, ki pravi, da je mladoletna, je z Gregorjem navezala stike in se z njim, vsaj tako kaže, prerekala o njegovih in Aninih fotografijah. Ana je na Instagramu povedala, da je Gregor temu dekletu poslal njene avtorsko zaščitene fotografije s portala Only Fans in se jezila, da gre za kaznivo dejanje. Gregor je mladenki na ta način želel pokazati razliko med svojimi in Aninimi posnetki.

Zvezda POP TV očitno potrebuje premor od pozornosti javnosti, saj je medtem izključil svoj profil na Instagramu in izbrisal profil na Facebooku. 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:04 29.junij 2021.

    Sanjski moški zagotovo ni tako nedolžen in popoln, kot se želi pokazat, ampak današnje punce so pa od hudiča. Sploh v dotični oddaji so se zbrale same perle, željne pozornosti.

  • Avatar Lion007
    Lion007 13:03 29.junij 2021.

    Joške do Koroške, kar pojejo kokoške 🐔 🐔 🐔.