Magazin > VIP
18614 ogledov

Sanjski moški: Gregor pokazal zanimanje za Polonino mamo

polona krajnc, gregor čeglaj POP TV
V šali seveda …

polona kranjc | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Gregor Čeglaj se je moral tokrat posloviti od dveh deklet, Nine S. in 18-letne Polone, s katero je imel pred podelitvijo vrtnic zabaven pogovor.

Najmlajša od kandidatk je postavnega temnolasca vprašala, kako bi jo njegovi starši sprejeli. "Moja mami in očim sta najbolj iskrena človeka na tem svetu, najbolj spoštljiva in v vsakem primeru bi te sprejela. Ne vem pa, kako bi tvoja mami sprejela mene, saj sem le osem let mlajši od nje,“ ji je odgovoril.

Polona mu je v smehu odgovorila: "Veš, kaj bi moja mami rekla ... Če bi se te delile?“

Gregor se je prijel za glavo, nato pa vprašal: "Kakšna pa je mami?“ Oba sta prasnila v smeh. "Šalim se, brez zamere,“ se je opravičil Gregor. 

Prikupno svetlolasko smo vprašali, kako je njena mlada mama sprejela njun šaljivi pogovor. "Smešno ji je bilo. Gregor je sicer vizualno njen tip, značajsko pa nama obema ne ustreza. Preveč miren in prenežen je. Midve potrebujeva nekoga, ki naju bo zgrabil, bolj energičnega, takega, ki rad potuje in je bolj robusten.“

Lepotička pravi, da kljub temu da v šovu ni našla ljubezni, ničesar ne obžaluje. "Izkušnja je bila super. Bilo je sicer naporno, sploh psihično. Te spletke in taktike, to je bilo utrujajoče in mi je pobralo veliko energije. Tudi opravljanje ... To ni zame. Težko je bilo tudi zato, ker smo bile izolirane in se z družinami nismo mogle slišati. Sem pa vesela, da sem spoznala veliko novih ljudi, s katerimi se še vedno družim.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.