Magazin > VIP
46033 ogledov

Sanjski moški: Gregor se je zabaval v družbi te tekmovalke MasterChefa

alana vrviščar, gregor čeglaj Instagram
Alana bo imela svoj kuharski šov.

Alana Vrviščar, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova MasterChef, iz katere je žal že izpadla, bo na Instagramu in YouTubu imela svoj kuharski šov Alana: V boju z znanimi.

Gre za zabavno oddajo, v kateri bo v ospredju zabava. Prva oddaja bo predvidoma na sporedu v petek, 14. maja. "Moja želja je bila, da bi po šovu MasterChef imela svojo kuharsko oddajo. Vedela sem, da bo treba v ta projekt vložiti veliko dela, kljub temu sem se izziva lotila. V bistvu vse delam sama - koncept je moj, pišem scenarije … Gre za zabavno oddajo, ki bi jo ljudje gledali z užitkom, gostje pa bi se zabavali in se morda česa novega naučili. Ne gre ravno za dvoboj, kot je napovedano, ampak druženje,“ je za Žurnal24 povedala Alana. Oddaja bo na sporedu na vsake 14 dni. 

V drugi oddaji bomo videli Gregorja Čeglaja, Poptevejevega sanjskega moškega. "Izbrala sem ga, ker je zabaven in sproščen. Poleg tega na družbenih omrežjih rad objavlja hrano. Pa še zelo popularen je trenutno,“ nam je Alana odgovorila na vprašanje, zakaj je za štedilnik povabila temnolasega 31-letnika.

Gregor se je med snemanjem zabaval. "Bilo je zanimivo. Zaplesala je, malo sva se podružila in si naredila večerjo. Bila je prijetna družba, nisem se pa ničesar novega naučil o kuhanju. Sicer zelo rad kuham. Moja specialiteta je losos, s sladkim krompirjem in šparglji,“ je izkušnjo opisal za naš medij. 

Alana je navdih za svojo oddajo našla pri Gordonu Ramseyju in njegovi kratki kuharski oddaji Scrambled. "Težko odgovorim na vprašanje, kdo je moj vzornik. Več kuharjev je, ki so mi všeč. Nimam pa idola. Nočem biti nikomur podobna, ampak uspeti na svoj način,“ še pravi 18-letnica, ki se ob tej priložnosti zahvaljuje ekipi in dobri prijateljici, ki ji je pri projektu pomagala.

Komentarjev 1