Magazin > VIP
64978 ogledov

Sanjski moški: Kakšna sprememba! Tjaše sedaj še lepša!

tjaša kramerič POP TV
Še lepša je.

Tjaša Kramarič, edina od petih deklet, ki so v šov Sanjski moški vstopile naknadno in se še bori za srce Gregorja Čeglaja, se je odločila za novo barvo lase. Njeni prečudoviti lasje so sedaj svetlejši in Tjaši ta barva res izjemno dobro pristoji.

Tjaša je Gregorju takoj padla v oko, a lepotca skrbi, da bi mu Tjaša ušla nazaj v Francijo, kjer živi. 21-letnica mu je morala že dvakrat zagotoviti, da se je za ljubezen pripravljena preseliti. In kakšen je sanjski moški mlade modne svetovalke? "Moj sanjski moški je tisti, ki je eleganten, spoštljiv, iskren in samozavesten in ki ženski podarja pozornost vsak dan, ne samo ob praznikih. Vizualno so mi všeč elegantni moški z okusom za modo, visoki, z lepim pogledom in šarmom. Karakterno pa samozavestni, uspešni, taki, ki vedo, kaj hočejo v življenju, in ki dajo ženski vedeti, da jo cenijo,“ je povedala za POP TV.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:19 01.junij 2021.

    Jebeliš, se jim dogaja. Punce so res precej agresivne. So se pa same perle prijavili, no saj kakšna pametna in primerno stara za sanjskega moškega, se itak ne bi šla smešit v tako oddajo.