Magazin > VIP
41672 ogledov

Sanjski moški: Ko je Gregor videl prizor s Polono, je zajokal

gregor čeglaj
1/3
POP TV
Na dan privreli spomini.

Voditelj šova Peter Poles je sanjskemu Gregorju v predzadnji oddaji šova pokazal, kako se je Polona drla Mary, ker mu je razkrila, da je stara le 18 let. Čeglaj je bil vidno šokiran.

"Sem proti nasilju kakršne koli vrste. To me spominja na trenutke iz otroštva. To so vzorci, ki sem jih gledal doma. Tega nočem več v življenju videti,“ je povedal lepotec. Njegove rane so očitno še vedno precej sveže, saj se je Gregor pred kamerami razjokal. 

Kot je znano, sta Gregor in njegova mama zapustila nasilnega očeta in pristala na cesti. Mama je en teden živela v varni hiši, Gregor pa v poboljševalnem domu, saj je bil prestar. Dvojica se je hitro postavila na noge in si poiskala nov dom. Gregor svoje mame ne more prehvaliti. Pravi, da je močna ženska in da je verjetno tudi zaradi nje ostal na poti, ki je poštena in brez zločinov.
 

Komentarjev 7
  • simon30 17:33 05.julij 2021.

    Tista ki ga vzame je uboga, ker bo celo življenje imela posla z izpadi... To so pač ljudje ki niso stabilni, druzinski...

  • Katja1987 17:15 04.julij 2021.

    Kar na bruhanje mi gre ko ga gledam. Se posebej ko odrasel moski svoji mami rece "mamica". Gregor odrasti in nehaj se smilil samemu sebi. Nisi edini ki je imel tezko otrostvo. Je veliko ljudi, ki je prezivljalo se hujse ...prikaži več stvari v zivljenju. Raje se nauci spostovat ljudi okoli sebe in nauci se sprejemat tudi kritike, ne samo pohvale. Itak si pa svetlobna leta dalev od sanjskega moskega. Pa verjetno prevec zabit, da bi razumel dolocene zadeve.

  • Ender3 14:45 04.julij 2021.

    Mater milo, kaj ne boste nehali pisati o tem osebku in bednem show-u. Fujjjj!