Magazin > VIP
2410 ogledov

Sanjski moški: Mary ne želi, da bi starši o njej izvedeli to

mary ševo POP TV
V solzah povedala svojo zgodbo.

Mary Ševo je končno dočakala zmenek z Gregorjem Čeglajem, ki je bil na koncu zelo čustven. Lepotica mu je namreč pripovedovala o času, ko je ostala brez vsega.

34-letnica je imela trgovino v Ljubljani, ki jo je odprla s poslovno partnerko. "Ni šlo. Najemnine so bile visoke, a celo življenje sem si želela svojega posla, trgovine. Ni se finančno izšlo. Takrat sem ostala brez vsega,“ je v solzah povedala in dodala. "O tem ne želim govoriti pred kamero, ker nočem, da bi moji starši vedeli, kako sem se obremenjevala, ker sem bila brez vsega in sem morala vse prodati, celo avto. Nisem želela, da bi se moji starši obremenjevali, ker mi je težko.“

A Mary se je znašla. "Sem iznajdljiv človek in sem začela delati v dveh službah, a potrebovala sem čas, da sem se iz tega pobrala. Dobro je imeti takšno izkušnjo, ker se iz nje marsikaj naučiš,“ je še povedala.

Za Žurnal24 je lepotica povedala, da so starši sicer vedeli, kaj se ji je zgodilo, a njihove pomoči kljub temu ni želela sprejeti. "To se je zgodilo pred tremi leti. Starši so seveda vedeli, kaj se je zgodilo. Ko so vprašali, ali kaj potrebujem, sem vedno rekla ne, čeprav to ni bilo res. Sta v pokoju in od njih že več let nisem vzela niti evra. Se sama znajdem." Šova njeni starši ne spremljajo, ker živijo v tujini, ga pa spremljajo njene sestre. "Moja izpoved se jih je zelo dotaknila. Tudi prijatelji so mi pisali, da so se razjokali in da jih je zgodba ganila."

Komentarjev 2
  • janis2 18:00 19.oktober 2021.

    danes sem zelo navdušen. Videl sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločil za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem na svojem računu potrdil skupni znesek 28.500 evrov. ...prikaži več To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da se prijavijo preko svojega e -poštnega naslova: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447883183014

  • Janez_53 08:50 26.maj 2021.

    Ženska "noče, da starši izvedo" o njeni polomiji, potem pa to objavi vesoljni Sloveniji???