Magazin > VIP
19199 ogledov

Sanjski moški: Mia dobila košarico in odvihrala iz sobe, to danes pravi o Blažu

Mia Mahnič Pop TV
Že od samega začetka med njima ni bilo zaznati nikakršne privlačnosti.

24-letna Mia Mahnič je morala skupaj z Nastjo šov Sanjski moški zapustiti že po prvi podelitvi vrtnic. Blaž je že po prvem pogovoru z njo povedal, da je "malce preveč predrzna, malce preveč vsiljiva in malce preveč radovedna." Kasneje je še povedal, da ima občutek, kot da se on ves čas trudi, ona pa ne. Na zaključka njunega spoznavanja pa dejal: "Ko sem zaključil pogovor z Mio, sem se počutil, kot da sem ravnokar odpisal test iz matematike in zdaj komaj čakam, da grem s prijatelji na pijačo." Iz videnega in povedanega je bilo pričakovati, da med njima ne bo preskočila iskrica, nakar se je to potrdilo pri izločanju, ko ji Blaž ni namenil vrtnice in je morala Mia šov zapustiti. Tudi Mia ob tem ni bila preveč prizadeta in je dokaj hladno in neprizadeto zapustila dogajanje.

Po izločitvi pa je za zurnal24.si povedala: "Da ne bom dobila vrtnice, sem pričakovala, saj med nama ni bilo nikakršne energije, da bi lahko ostala. Sanjski moški ni moj tip moškega. Najbolj me je zmotil njegov pristop, več kot to pa ne morem komentirati, ker sva si izmenjala le nekaj besed. Največ skupnih interesov z Blažem ima Arijanna. Nikakor ga ne vidim z menoj, ker preprosto nisva kompatibilna. Jaz osebno preferiram temnolasce."

Pa bi se Mia, na podlagi tokratnih izkušenj, ponovno odločila za sodelovanje v tovrstnem šovu? "Nikoli ne reci nikoli, pravijo, mogoče pa bo v naslednji sezoni temnolasec (smeh). Ne glede na vse je bila izkušnja kot sama zanimiva, izkušnja, ki je ne izkusi vsak. Zato sem hvaležna svojima najboljšima prijateljicama, da sta me prijavili in spodbujali k sodelovanju, čeprav je bilo sodelovanje kratko."

Kako je Mia odvihrala s prizorišča, ko je Blaž ni izbral, si lahko ogledate tukaj.

 

Komentarjev 5
  • Ender3 13:10 12.oktober 2022.

    Žurnalovci nimate kaj, bolj pametnega pisati in objavljati.. Bedno, nepomembno, prazno...

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 10:33 12.oktober 2022.

    ko je edina zahteva za bojfrenda to, da je temnolasec ....

  • Avatar lopov
    lopov 10:19 12.oktober 2022.

    vse tukaj so z samo enim istim razlogom... Denar, živeti na račun drugega, priti do premoženja na hitro... po drugi strani pa so to vse zlajdrane kešpicike.. ki so vsepobsod že iztrošena nezanimiva roba z mnogo škadali in sumljive preteklosti..