Magazin > VIP
29563 ogledov

Sanjski moški: Na tako grd način je Lauro žalil njen partner

laura beranič Instagram
Laura Beranič je bila tri mesece v nesrečni zvezi. Pravi, da je vesela, da je spet samska.

"Srečna sem, da sem tako hitro opazila nekatere stvari. Njegove bivše te sreče niso imele ... Imam pa občutek, da sem bila v tej zvezi celo večnost in ne le tri mesece," je za Žurnal24 svojo zadnjo zvezo pokomentirala Laura Beranič, znana iz šova Sanjski moški.

Na vprašanje, s čim se ji je bivši tako zameril, pa je temnolaska odgovorila: "Mislim, da je duševno nestabilna oseba, ki s tem, ko druge dol tlači, rešuje svoj ego, ki je bil že dolgo nazaj prizadet. Na moj račun si en nezrel fant ega zagotovo ne bo reševal. Naletela sem na materialističnega nevzgojenega samovšečneža, ki ne pozna spoštovanja niti do žensk niti do prijateljev."

Laura pravi, da je z njo, potem ko se je razvedelo, s kom je bila v zvezi, stike navezalo ogromno ljudi, predvsem deklet. "Zadeve prihajajo na dan. Sedaj se zelo boji, da bom javnosti razkrila njegov priimek," še dodaja Laura, ki o tem, ali bo bivšega javno izpostavila, še razmišlja. "Rada bi posvarila druge. Ta oseba ne sodi na ulico," pravi.

Temnolaska nam je še zaupala, da se je 23-letnik do nje neprimerno obnašal že od samega začetka. "Temu pravim psihično maltretiranje in žaljenje. Vsi bi radi, da smo ženske čim bolj naravne, on pa mi je rekel, ko sem bila brez umetnih trepalnic, da sem videti, kot bi imela raka. To je bil eden od prvih znakov, da moram spakirati ... En dan po mojem odhodu je bila tam že druga ženska. Ko je meni po dveh tednih govoril, da me ljubi in druge neumnosti, je stike navezal z bivšo in ji lagal, da nisva skupaj. Vmes je kontaktiral še eno bivšo in ogovarjal to vmesno bivšo ... Vsem trem je lagal."

Laura tega fanta pozna že leta. "Leta nazaj mi je pisal, pa nanj nisem bila pozorna, sedaj pa je verjetno hotel pokazati, da lahko dobi Lauro Beranič. Res jo je morda dobil in lahko mu je žal, da me je izgubil. Lahko sem namreč najboljša punca na svetu ali pa mina - povsem napačna ženska za takega moškega," je še dodala srečno samska resničnostna zvezdnica. 

 

 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:47 02.marec 2022.

    Ti uboga punca. Dela se samozavestno a njena samopodoba je v podnu, sicer ne bi na tak način iskala pozornosti.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:41 02.marec 2022.

    Hudo je če ženska misli da je lepa. Pa v resnici ni.

  • mici79 14:03 02.marec 2022.

    glupača. Daj dol tepalnice, make up, premajhne cote in ne povečuj si umetno ustnic. Na tak način boš dobila fanta, ki mu boš všeč taka, kot si. Če osvojiš fanta s svojo fasado, ne pričakuj da mu bo nujno všeč ...prikaži več tisto, kar skrivaš pod ometom. In umakni se že iz javnosti, ali pa vsaj malo manj lapaj, ker si si naredila že toliko škode, nihče te ne jemlje več resno.