Magazin > VIP
15330 ogledov

Sanjski moški: Tej izjavi se danes smeji Slovenija

sanjski moški, suki Voyo
Vpisala se je v anale.

Ana Sučević je na Blaža, ki v šovu Sanjski moški išče ljubezen, s svojimi dolgimi nogami takoj naredila vtis. Navdušen pa ni bil le svetlolasec, ampak tudi postavna 21-letnica iz Kopra... V limuzini, v kateri se je pripeljala z Veroniko in Evo, je takoj povedala, da ji je všeč - "ker je temen". "Temen? A si ti slepa?" jo je vprašala Eva. "Ja, barvo slepa," ji je odgovorila Ana, ki se sicer predstavlja kot Suki.

V vili pa je svetlolaska med pogovorom izjavila, da se ne spomni več, kako je Blaž videti, ve pa, da ima temno polt. Dekleta okoli nje so se spogledala ... "Temno polt ima. Ni temnopolta oseba. Bolj zarjavel je," je nato razložila in sprožila salve smeha. Zasmejala se je tudi sama, ko so ji konkurentke razložile, da je namesto porjavel uporabila besedo zarjavel. 

Lepotica se bo s to besedo tako kot Vesna Šoštarič iz šova Ljubezen po domače vpisala v anale. Spomnimo. Vesna je masažni kadi (jacuzzi) rekla fačuzi.

Blaž je dve kandidatki že poslal domov, ena je iz sobe odvihrala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.