Magazin > VIP
41286 ogledov

Sanjski moški: So Gregorju to kandidatko nastavili?

Lara Mlaker Pop TV
To se je dogajalo med Gregorjem in Laro Mlaker.

Sanjski Gregor je v šovu debelo pogledal, ko je iz avta stopila brhka Lara Mlaker. "O moj bog, a jaz to prav vidim, ali se mi samo zdi,“ se je vprašal.

Ne, ni bil privid. Med kandidatkami se je znašlo dekle, s katerim se je pred enim letom pobližje spoznaval. "Bila sva dobra prijatelja. Do nje sem čutil le prijateljstvo, kaj je ona razvila do mene, pa res ne vem,“ je povedal voditelju Petru Polesu.

Zanimivo naključje ali premišljena igra POP TV? Gregor ne verjame v "zaroto“. "Mislim, da je Lara punca, ki bi se prijavila v tak šov. Kaj išče, ljubezen ali pozornost, težko rečem … Z njo imam lepe izkušnje, a razlika v letih je bila prevelika. Spoznavala sva približno 14 dni. Nisva bila skupaj. Hotela sva se spoznati, a so se zgodile stvari, ki so me zmotile in sva na pošten način sklenila, da se druženje preneha. Imam občutek, da so jo neke stvari bremenile in se mi ni mogla odpreti. Poleg tega sem iskal resno zvezo in mislim, da Lara na to takrat še ni bila pripravljena. Najin odnos danes je v redu,“ je Gregor povedal za Žurnal24.

Šokiran pa ni bil le Gregor, ampak tudi Lara. "Grozno, grozno. Sem si rekla, da se bom prepustila, a v tem trenutku mi je v glavi naredilo klik in sem si želela, da se to čim prej konča. V tem trenutku si želim le pobegniti. Od šoka, zaradi panike, tesnobe, zaradi kamer, ki me spremljajo, in se ne morem skriti,“ je povedala Lara in razložila, da je nekoč uživala v Gregorjevi družbi. "Že takrat sem dojela, da je on dejansko sanjski moški. To sem rekla tudi svoji mami. Ima vse lastnosti moškega, ki si ga vsaka ženska želi.“

Lara, ki nam je za komentar ni uspelo priklicati, je šov že zapustila.

Komentarjev 2
  • jan631 18:32 20.april 2021.

    Bednega POPTV sploh ne gledam več,čeprav me vsak mesec stane 4€.Na leto jim podarim 48€,da se lahko politično opredeljujejo in navijajo.

  • Ender3 13:55 19.april 2021.

    Sploh ni vredno komentarja. Bedno je, kar ponuja POPtv.