Magazin > VIP
5294 ogledov

Sanjski moški: Ta zmenek je bil polom, tako žalostna je bila po njem kandidatka!

monika, sanjski moški voyo.si
Nista se ujela ...

Sanjski Blaž je tokrat na zmenek odpeljal Moniko, ki se je te časti zelo razveselila. Mladenič je rjavolasko predstavil paru, ki že dolga leta vodi srečen zakon in ki jima je razkril svoje skrivnosti. V zahvalo sta jima pomagala pri hišnih opravilih in jima skuhala večerjo. Blaž je želel namreč videti, kako bi se z Moniko ujel v vsakdanjem življenju. Na koncu sta bila oba razočarana.

Sanjski moški se je trudil in Moniki ves čas postavljal vprašanja, ona pa je vso svojo pozornost namenila kuhanju krompirja. "Na vse načine sem se trudi vzpostaviti neko interakcijo, dobiti nek odziv, da bi se ona vsaj obrnila in mi s telesom pokazala interes," je povedal Blaž in dodal: "Nisem čutil nit najmanjše povezave. Čeprav sva sedela skupaj, se mi je zdela zelo oddaljena."

Monikin pogled na zmenek pa je bil popolnoma drugačen. Na koncu se mu je zahvalila za lep dan in bila presenečena, da ni dobila vrtnice. Tolažila se je, da ji jo je Blaž pozabil pokloniti, ko pa je videla, da je vrtnico po kratkem času na samem dobila Maja, ji je bilo hudo. Eva Luna je pozneje povedala, da se je Monika umaknila in ves dan spala. 

Kako potrta je bila in njen odziv na Majino vrtnico, lahko vidite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.