Magazin > VIP
76000 ogledov

Sanjski moški: Takole vroča Ana vabi v svoj raj

ana pusovnik Osebni arhiv
Le kdo bi se ji lahko uprl …

Ana Pusovnik je zagotovo ena od kandidatk POP TV, ki si jo bo slovenska javnost dobro zapomnila. Že v prvem delu šova Sanjski moški je opozorila nase, saj je nosila čipkasto obleko, o kateri se je naslednji dan veliko razpravljalo po spletu. Ana je z njo namreč razkrila mnogo več kot le svoje spodnje perilo. Takoj je bilo jasno, da je ponosna na svoje čare in da jih zna pri osvajanju spretno uporabiti. Zase celo pravi, da je "doktor za moške“ …

sanjski moški, ana pusovnik | Avtor: POP TV POP TV

No, za Gregorjevo srce očitno ni našla pravega zdravila. Še med šovom je med njima počilo in lepotec jo je na Instagramu blokiral. Več o tem TUKAJ.

Ana se s tem ne obremenjuje preveč, verjetno tudi zato, ker ji ponudb drugih moških ne manjka. Zagotovo zaradi šova bolj cveti tudi njen erotični posel. Kot je znano, ima profil na strani Only fans, plačljivi strani z erotičnimi vsebinami. 

"To je zame en lep dodaten priliv, od tega lahko živim in če se ne bi splačalo, tega zagotovo ne bi počela," je za naš medij že pred časom povedala lepotica.

Pred kratkim je za stran posnela nove fotografije, svoje oboževalce pa na svoj profil vabi z besedami: "Dobrodošli v mojem kraljestvu. Moji edini skupnosti z ekskluzivno vsebino. Na mojem profilu se boste lahko odmaknili od vsakodnevnega življenja. Naj bom vaša skrivna fantazija. Si želite več?“

ana pusovnik | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • žurnalWTF 12:41 04.junij 2021.

    Imam občutek da grejo tebi več geji po glavi kot njemu, koliko se ukvarjaš s tem...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:31 04.junij 2021.

    Sprašujete le kdo bi se lahko uprl? Sanjski moški se je!!!! Zdaj pa recite da je tip strejt! Gotovo ga bolj kot ženske privlačijo moška telesa.