Magazin > VIP
38370 ogledov

Sanjski moški: Vse kaže, da so bile govorice o zmagovalki šova, pravilne

anja širovnik, gregor čeglaj POP TV
Najbolj se je razveselil te kandidatke.

V soboto smo v šovu Sanjski moški dobili finalistke. Gregor Čeglaj, je spoznal družine treh kandidatk – Tjašino, Kajino in Anjino. Vsi so ga z odprtimi rokami sprejeli, zdi pa se, da je bil najbolj vesel Anje Širovnik.

"Ne morem verjeti, da sem jo pogrešal. Pogrešal sem njene dotike, objeme, poljube. Skratka celo Anjo sem pogrešal,“ je povedal temnolasec in dodal: "Ko sva skupaj, si ne predstavljal, da se ne bi poljubljala. Ne vem, ali je za to kriva energija, iskrice. Vem le to, da zraven nje brez poljubov ne morem biti.“

Tudi Anja je začutila, da je med njima več kot le prijateljstvo. Povedala je, da ji zelo veliko pomeni, da čuti isto kot ona in da vse bolj spoznava, da se dopolnjujeta.  

"Imam kar močna čustva do Anje. Nisem verjel, da bi mi lahko 22-letna ženska spodnesla noge,“ pa je svoja čustva opisal postavni 31-letnik.

anja širovnik, gregor čeglaj | Avtor: POP TV POP TV

Da je med njima posebna vez, je spoznal tudi Anjin oče, ki je dejal, da v njenih očeh vidi, da se ob Gregorju dobro počuti. 

Šov so snemali v začetku letu in vse od takrat se ugiba, katero dekle je izbral. Najglasnejša govorica je bila ta, da je Čeglaj izbral dekle iz Velenja. Anja prihaja iz Velenja, poleg tega tudi vizualno močno spominjala na Gregorjevo bivšo, misico in voditeljico Ines Draganovič, s katero je preživel dve leti in ima nanjo še vedno lepe spomine. 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:56 28.junij 2021.

    Vse te deklice so za take izkušenega zapeljivca čisto preveč nedolžne. To bo še zelo bolelo. Fant je čisto fajn, ampak je tako popoln tudi, ko kamere ugasnejo?