Magazin > VIP
25674 ogledov

Sanjski moški: Za takšno fotografijo lepe Ane je treba ponavadi plačati …

ana pusovnik POP TV
Seksi Ana sledilce pocrkljala z vročimi posnetki v kopalkah.

Ana Pusovnik že od prve oddaje šova Sanjski moški dviga prah. Pred Gregorja Čeglaja je namreč stopila v čipkasti obleki, ki si jo je Slovenija takoj zapomnila, saj je veliko razkrivala.

sanjski moški, ana pusovnik | Avtor: POP TV POP TV

Ana, sicer izučena frizerka, se zaveda svoje lepote, ki jo zna tudi dobro unovčiti. Ukvarja se namreč s prodajo svojih mehko erotičnih vsebin na spletu. Stran Only Fans je postala že zelo priljubljena platforma za prodajo tovrstnih vsebin, poslužujejo se jo celo zvezdniki in tudi nekateri znani Slovenci in Slovenke. Med njimi Denise Dame, Lara Goršek Kos in Denis Toplak. 

"Pred šovom sem imela 130 do 170 naročnikov, sedaj pa jih imam 200 do 250. Naročnina je 40 dolarjev in mislim, da sem v Sloveniji najdražja," pove Pusovnikova, ki pa ne služi le z mesečno naročnino, temveč ponuja tudi dodatne personalizirane vsebine, če si kateri od naročnikov le teh zaželi. Koliko zasluži, si lahko preberete TUKAJ.

Ana svoje čare trenutno sonči na grškem otoku Santorini, od koder se redno javlja svojim oboževalcem. Objavlja fotografije v kopalkah in odgovarja na vprašanja sledilcev. Podjetno dekle, ki se zaveda, da je treba železo kovati, dokler je vroče. 

Da ima Ana na tem mestu tetovažo, so verjetno vedeli le njeni naročniki na Only Fans portalu ...

ana pusovnik | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 3
  • 6d27bf1a5689dbb4e902b7e95a57f065ae13bfc9 06:14 26.junij 2021.

    Pa raj si luknjo zvrtam v koleno ko da bi eni Babi plačal da gledam njene slike. Halo pa kaj je temu svetu

  • Avatar erof
    erof 10:54 25.junij 2021.

    KO SE PRODAJAŠ NA SPLETU IN OBENEM JOČEŠ KO TVOJE SLIKE KROŽIJO KJER NE BI SMELE AL IMAŠ KAKE OBOŽOVALCE KI SO PSIHIČNI BOLNIKI SE TI LAHKO PRODAJA SPREMENI VV NOČNO MORO

  • rd2dmk2 09:28 25.junij 2021.

    še hoferjev reklamni katalog ima bolj zapeljive modele. pa pride čisto zastonj v nabiralnik. tako da vsi ki plačujete za tole deklino,,še men nakažte ker ste dobil koristen nasvet.