Magazin > VIP
9445 ogledov

Sara Rutar na zabaven način sporočila še eno prelepo vest!

sara rutar Instagram
Paru čestitamo.

Zmagovalka MasterChefa Sara Rutar je zaročena. Njen izbranec Dejan je na kolena sicer padel že za božič, Sara pa je veseli dogodek s svojimi sledilci delila šele sedaj, ko sta posnela zabavne zaročne fotografije. "Presenetil me je že za božič. Tega nisem pričakovala. Komaj je čakal, da odpremo darila. (smeh) Videti je bilo podobno, kot je prikazano na fotografijah. Bila sem polna moke in čokolade, ker sem še pekla sladice," nam je v smehu povedala in dodala, da je mislila, da jo bo Dejan, s katerim letos pričakujeta sina, zaprosil že na njuno prvo obletnico. "Vse je kazalo na to. Šla sva na romantično večerjo k Tomažu Kavčiču. Atmosfera je bila ta prava, oba sva se lepo uredila ... Rekel je tudi, da me tam čaka presenečenje. Čakala me je vrtnica ... Na koncu sem bila kar malo razočarana. (smeh)"

Sara je za naš medij še razkrila, da se je želela poročiti pred nosečnostjo. "Da bi bila videti malo bolj elegantna," je razložila, a dodala, da bo morala poroka še malo počakati, saj imata trenutno veliko obveznosti. Par namreč gradi hišo. "Moja sanjska poroka bi se odvijala nekje drugje, združila bi jo s potovanjem. Bila bi sama, domače pa bi nato peljala na kosilo," je še dodala.

Paru želimo veliko sreče. 

Komentarjev 1
  • Patricia_Flores 12:31 14.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎