Magazin > VIP
8 ogledov

Sarah bo Clooneyja z lahkoto pozabila

George in Sarah se še vedno dobro razumeta. Žurnal24 main
Sarah Larson, manekenka, ki se je pred kratkim razšla s slavnim lepotcem Georgeem Clooneyjem, se že dobro počuti. Menda naj bi igralca hitro pozabila.

Direktorica organizacije Pomoč za obolele za aidsom Jennifer Morss, prijateljica Sarah Larson, je povedala, da se manekenka, ki je eno leto hodila z Georgeem Clooneyjem, dobro počuti. Izdala je:  "Sarah ga bo hitro prebolela, saj je močno dekle, ki se ne ustavlja na slabih stvareh. Zelo je pametna in hitro stopa naprej."

47-letni igralec in 29-letna manekenka sta se prejšnji mesec razšla. V času njune zveze so jo imeli mediji pod drobnogledom, saj je hodila z enim od najbolj seksi moških na svetu. Njena prijateljica je še povedala, da zato ni bila prevzetna in da je ves čas ostala ista Sarah kot prej. Menda ni želela biti zgolj Clooneyjeva punca, zato je ohranila pristne odnose z vsemi. Poleg tega je Larsonova po njenih besedah zelo dober človek, saj je prek različnih prijateljev za pomoč obolelim za aidsom zbrala kar 25.000 dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.