Magazin > VIP
1487 ogledov

Sarah Ferguson o tem, zakaj je zbolela

sarah ferguson, princesa diana Profimedia
Pritisk je bil prevelik.

Sarah Ferguson je bila deset let poročena z britanskim princem Andrewem, zato dobro ve, kakšne razmere vladajo na dvor. 
V pogovoru za People je razkrila, da se je s pritiskom, ki ga je bila deležna tudi s strani tabloidov, težko spopadala. Najbolj so jo prizadele primerjave s princeso Diano, za katero pravi, da je bila njena dobra prijateljica. Dekleti sta se namreč spoznali že v najstniških letih in Diana je bila tista, ki je rdečelaso prijateljico predstavila princu.

"Diana je bila v osemdesetih videti čudovito in potem sem bila tukaj še jaz – debela in moteča Fergie,“ je povedala 61-letnica in priznala, da jo je bilo zelo strah, da bi v javnosti naredila kaj narobe. 

Mediji so Diano in Fergie ves čas primerjali. "Svetnica in grešnica. Najbolj pomembno je bilo, da sva druga drugo podpirali in tako je tudi bilo, ne glede na to, kaj so pisali.“

A Fergie obenem priznava, da je verjela vse, kar so pisali v medijih, zato je trpela zaradi nizke samopodobe, pojavile pa so se tudi duševne težave, ki se jih je zelo težko znebila.

Na princa Andrewa so v zadnjih letih letele hude obtožbe, ker naj bi zlorabljal mlada dekleta, a Fergie o svojem bivšem soprogu najde le lepe besede. Princ je po njenih besedah dober moški in tudi dober oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.