Magazin > VIP
78375 ogledov

Saša Einsiedler je po bolezni razkrila ...

Saša Einsiedler osebni arhiv
Čeprav je spremenila videz, ostaja še vedno tista "stara", simpatična in prijetna Saša.

Opazili smo kar nekaj sprememb pri mentorici za osebni razvoj, Saši Einsiedler. Po bolezni je najprej opustila barvanje las in s tem presenetila marsikoga. "Ker sem imela raka v grlu, sem se odločila, da si na glavo ne bom dajala nobene kemije več!" Zato se zdaj barva z naravno in ekološko kano. Med drugim nam je zaupala, da je začela uživati tudi ekološko pridelano hrano in tukaj ima Saša manjšo prednost, saj ima svoj vrt in si zato lahko veliko zelenjave pridela sama, pri tem pa še uživa pri delu na vrtičku.

Pred kratkim pa smo opazili tudi njeno objavo, s katero je razkrila, da tudi čisti samo še z vodo in za čiščenje ne uporablja več detergentov. "Najprej sem uporabljala ekološka čistila ter sodo bikarbono in kis. Pred časom me je prijateljica Zvezdana Mlakar navdušila nad čiščenjem s posebnimi čistilnimi krpami. Po treh šolanjih čiščenja s temi krpami lahko ponosno povem, da obvladam tako suho kot mokro čiščenje. Nad vsem skupaj sem kar navdušena. Za takšne, kot sem jaz, ki smo bili navajeni na drgnjenje, na občutek, da če ni oprano in očiščeno z zelo močnimi čistili, potem ni čisto, je to kar revolucija."

Pa Saša tudi ob okusni hrani vztraja pri vodi ali le popije tudi kaj drugega? "Ne, ne to pa ne! (smeh) Takrat z užitkom popijem tudi kapljico rujnega. Najraje imam rdeče vino. Lahko pa povem, da mi je ravno pred kratkim za moj rojstni dan prijateljica Karmen med drugim podarila tudi steklenico oranžnega vina, ki jo trenutno še hranim in “šparam” za posebno priložnost, da jo takrat odpremo."

Saša prisega torej zdaj na naravno... Ko ji je ena od sledilk na njenem Facebook profilu napisala, da se je zelo postarala, ji je Saša odgovorila: "Jaz sem si pa kar všeč!" Pred nedavnim je praznovala svoj 55. rojstni dan in njen široki nasmeh govori o tem, da ji leta nikakor ne pridejo do živega in je še vedno “fejst" in simpatična, kot je vedno bila.

 

Komentarjev 10
  • Pierre 07:38 04.avgust 2022.

    Od teh ''modrosti'' Saše in Zvezdane sem že pošteno utrujen in naveličan...

  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 20:46 30.julij 2022.

    skoraj vsi eko izdelki na trgovinskih policaj je čista laž.Velja še vedno zdrava kmečka pamet in to je vse,pa ni treba vse imet in probat v življenju,malo skromnosti ne škodi

  • marsal22 19:57 30.julij 2022.

    tudi v svojo vagino mora prejemati samo 100% eko spermo !