Magazin > VIP
64 ogledov

Saša Lendero imela prometno nesrečo

Saša Lendero Facebook Saša Lendero
Priljubljena pevka Saša Lendero in njen izbranec Miha Hercog sta bila v petek vpletena v prometno nesrečo.

V petek zvečer sta se Miha in Saša odpravila na nastop v Celje, vendar sta se že v predoru Golovec zbala za svoje življenje. "Iz tovornjaka, ki je vozil pred nama, so začeli padati železni kosi. Imela sva ogromno srečo, saj so dobesedno leteli po zraku. Nekaj jih je priletelo v podvozje, avtomobil pa je trenutno nevozen," nam je zaupala pevka in dodala, da so voznika kmalu za tem ustavili policisti. "Voznik je takoj vse počistil in zavaroval. V bistvu s tovornjaka ni padal tovor, temveč kosi tovornjaka, res je šlo za nesrečo, mislim, da voznik sploh ni ničesar kriv, in verjamem, da so tako presodili tudi policisti." 

Kljub nesreči izpeljala nastop

Od nesreče je tako ostal le grenak spomin in zverižena pločevina, ki pa se že popravlja. Saša in Miha sta bila le dobro pretresena, Saša pa je kljub temu izpeljala svoj nastop, na katerega sta bila namenjena. "Nesreča je bila, včasih se res zgodi, in takrat je človek lahko samo hvaležen, da se je za vse udeležence izteklo tako, kot se je. Mene je zelo prestrašilo. Sicer sem že bila udeležena v kakšni manjši nesreči, a tokrat me je res pretreslo in sem s težavo izpeljala nastop. Imela sem podporo kakšnega kozarčka (smeh), a vseeno je bilo težko," nam je še zaupala in dodala, da je bilo že naslednji dan vse v redu. "Z Miho sva imela občutek, kot da sva pretekla maraton, vse naju je bolelo (smeh). V tistem trenutku sva bila očitno v takem krču, zato sva bila naslednji dan povsem uničena (smeh)."

Komentarjev 1
  • Oxxo 18:55 22.oktober 2013.

    Ufff kakšna katastrofa... malo zvite pločevine... vsak dan... xxx primerov...ampak to je (kao) "zvezda" Slo scene... Poudarek je na besedo v oklepaju!