Magazin > VIP
52 ogledov

Saša Lendero: "Jebemtiš sem jezna!"

saša lendero Facebook
Saša Lendero ima zdravstvene težave.

Če bi radi izvedeli, kako se počuti oziroma s čim se trenutno ukvarja Saša Lendero, je vse, kar morate storiti, to, da pokukate na njen Facebook profil. Lepotica svoje oboževalce namreč redno pita z dogodki iz svojega vsakdana, tudi s tistimi, ki niso najlepši. Tako jim je že pretekli teden razkrila, da ima zdravstvene težave.

"Jebemtiš sem jezna! Prehlad mi je nastavil žiletke v grlo, da boli kot sto vragov. Ampak, ...sem si namešala vse tole v en zvarek in jutri bom sigurno zdrava, hehe!!!“ je ena naših najbolj priljubljenih pevk, ki očitno prisega na babičine nasvete, zapisala na Facebooku.

Težave pa so se pojavile ob zelo neugodnem času. Saška je namreč zelo zaposlena s snemanjem resničnostnega šova Ljubezen na deželi, ki ga bodo na Planet TV začeli predvajati ta teden. „Zaenkrat je sicer 1:0 za prehlad, ki me je položil, ... ampak naslednja runda bo moja!“ je optimistična Saša, ki se je odločila, da se zaradi stvari, ki jih ne more spremeniti, ne bo več jezila. "Zdaj pa nisem več jezna na prehlad... samo zato, ker jeza zahteva preveč energije jaz pa jo imam komaj dovolj za dvignit skodelico čaja.“

Saši želimo, da bi čim prej okrevala.

Komentarjev 4
  • sivka 21:43 22.september 2013.

    Po poslušanju njene nove pesmi MAMA MIA si zavrtite se pesem Giannia Morandia z naslovom Bella belinda. Čisti plagiat - celo za mene - sem brez posluha

  • Trovlak 11:49 22.september 2013.

    Kdaj bo pokazala sestavine, ki jih uporablja ob masaži prs, da kao bolje rastejo? (buahahaha)

  • zvone 11:42 22.september 2013.

    Njej ne bi pomagale vse limone tega sveta, nima pojma o petju(treba jo je poslušat v živo in ne na predelanem studijskem posnetku)