Magazin > VIP
10941 ogledov

Saša Lendero o noči, ki je ne bo nikoli pozabila

saša lendero Planet TV
Zgodilo se je pred tremi leti.

Ena največjih bolečin, ki se nam zgodijo v življenju, je izguba staršev. To je spoznala tudi naša priljubljena pevka Saša Lendero, ki se je morala pred tremi leti posloviti od svoje mame, na katero je bila zelo navezana. 

Včeraj, na obletnico smrti, se je naša zvezdnica nanjo spomnila s prelepim zapisom. "Na današnji dan pred tremi leti sem se zavedela, da ne bom nikoli več izrekla besede "mami" in bila slišana. Moja mami je tisto noč odšla. In del mojega srca z njo. A danes ne bom podoživljala njenega odhajanja ... Spominjala se bom njene topline, ljubezni in zaupanja med nama. Najinega smeha, pogovorov, njenih spodbud, tolažbe ... občutka njene roke na mojem ličku. Spominjala se bom časa, ko je bil svet varen in lep in je njen objem vedno čakal name ter popil moje solze in strahove. Spominjala se bom njenega poguma, volje, ljubezni do življenja in do njene - tako težko pričakovane, vnukinje Arie.  Zašepetala bom: 'Mamči moja ljubljena, tako zelo, zelo močno te pogrešam ..." In verjela bom, da me sliši!"

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.