Magazin > VIP
39 ogledov

Saša Lendero razburila z zapisom

Saša Lendero Facebook
Priljubljena pevka Saša Lendero je z zapisom na socialnih omrežjih precej razburila svoje oboževalce in sledilce.

"Kot vsak večer, kadar sem doma, sem tudi danes moji punčki pred spanjem zmasirala nogice in ji zagotovila, da ne bo nikoli dobila mačehe (tudi če bo poredna, ne)," je sinoči na Facebooku in Twitterju zapisala Saša, ki je sicer zelo aktivna na socialnih omrežjih.

A tokrat njen komentar ni bil všeč vsem, tudi naši bralki ne, ki nam je sporočila: "Novodobna pravljica za lahko noč znanih Slovenk, ki se ne zavedajo, kakšno škodo delajo otroku. Sama sem mačeha in s pastorko sva najboljši prijateljici." Z njo se strinja še ena naša bralka, ki pravi, da ima tudi sama mačeho, s katero ima odlične odnose.

Saša se je kasneje opravičila za svoj zapis in preko Facebooka povedala: "Če je moj zapis zares prizadel kakšno mamico s posvojenim otročkom, se iskreno opravičujem. Aria se seveda boji mačeh iz pravljic in ne iz resničnega sveta, kjer prava starševska ljubezen ne pozna meja."

Komentarjev 3
  • Žvižgač 20:54 22.januar 2013.

    Piše tako kot poje, za en drek. In če je ona zvezda, sem jaz Chuck Norris. Ona je zvezda samo za Žurnal, Lady in podobne svetovne medije.

  • razumnik 20:25 22.januar 2013.

    žal kozlamo tisti, ki to beremo

  • Mio Mondo 13:08 22.januar 2013.

    saša skozlej se že 1x.