Magazin > VIP
214 ogledov

Saša Lendero uresničila dolgoletno željo

Saša Lendero risba deklica
1/5
Facebook
Pevka je našla nekaj časa in začela ustvarjali angelčke.

Pevka Saša Lendero je na svojem profilu na Facebooku objavila več risbic, na katerih je v več fazah narisala in pobarvala deklico. Pod slikami je prejela več navdušenih komentarjev, ki so pevko pohvalili.

"Vedno sem rada risala, za kar pa nekako ni bilo časa. Od otroštva naprej nisem uspela nič konkretnega ustvariti z barvico. Sedaj, ko sem zbolela, pa sem prijela za barvice. Kupil mi jih je Miha za rojstni dan. Takšne barvice, ki so profesionalne, sem si vedno želela. So dosti mehkejše od navadnih. Pred nekaj meseci sem gledala po spletu in našla podoben stil risbic, ki so zelo natančno narisane. Takoj mi je padlo v oko. Ker jih kasneje nisem več našla, sem si pa zato dovolj zapomnila, na kakšen način približno se to dela, sem se lotila risanja," je opisala začetke svojega nedavnega ustvarjanja.

Za risbico je porabila kar nekaj časa. "Porabila sem kar nekaj ur, ker tega talenta pri sebi nikoli nisem razvijala. To pomeni, da moram sedaj vsako stvar stokrat poskusiti, ker nimam nobene tehnike in znanja, zato sem za tole porabila kar nekaj časa. Vmes pa mi je hčerka Aria, ki ji je bilo všeč že od prve skice, dala milijon idej," je povedala.

"V prvo punčko bom dala veliko rožnatih dodatkov, ker je hčerka nora na rožnate stvari. Mislim, da se bodo te risbice razvijale vedno bolj v mojo smer, če bom risala še naprej. Ne bo ostalo veliko od ideje izpred mesecev," je še zaupala v smehu.

"Vsekakor je moja želja, da bi več risala. Imam zelo izdelano idejo glede punčk, ne vem pa, kako bo s tem, ker imam veliko drugega dela. Zelo rada barvam. Nora sem na barve, res bi rada barvala. To bodo neke vrste angelčki za srečo. Različni, ki bodo služili različnemu namenu in bodo nosili različno sporočilo. Koliko jih bo nastalo, še ne vem. Mogoče samo eden, če ne bo več časa (smeh). Zataknilo se je pri kužku, ki mi še ni všeč in bo risbica še malo stala, da dobim navdih. Sem pa za drugo risbico dobila že celovit navdih," še pove pevka.

Komentarjev 3
  • sivka 11:36 26.september 2013.

    to je alternacija

  • Vitkovec 10:00 26.september 2013.

    Obe pesmi sta QL in priredbi od originalne Pretty Belinde od Christ Andrewssa!!!

  • sivka 08:55 26.september 2013.

    primerjaj njeno "mammo mio" in "bella belindo" od G.iannia Morandia.