Magazin > VIP
4142 ogledov

Saša Lendero za dobro sliko prepešačila 10 kilometrov

Rusko Richie Miha Hercog
In to za dobrega prijatelja, pevca Ruska Richija

Pevec Rusko Richie je pred kratkim izdal novo pesem z naslovom Vino rumeno, za katero pravi, da je bila do zdaj že kar lepo sprejeta med poslušalci. "Pesem je poskočna, žurerska in njeno besedilo gre hitro v uho," nam pojasni. A zanimivo v povezavi s promocijo te pesmi je fotografiranje za potrebe njene promocije. Za fotografiranje je poskrbel Miha Hercog in na fotografiranju se jim je pridružila tudi Saša Lendero. Rusko nam je v povezavi s tem zaupal, da ga je Saša ob tem še prav posebej pozitivno presenetila. "Fotografiranje je potekalo v Italiji, na področju, kjer je prepovedan promet. Zaradi tega smo morali na kraj fotografiranja pešačiti in prehoditi približno 10 kilometrov. Glede na to, da smo potrebovali kar nekaj opreme, je pri nošenju le te pomagala tudi Saša. In priznam, da mi je še posebej v ponos in zadovoljstvo, da mi takšna zvezda, kot je Saša, daje tako veliko podporo. Saša in Miha mi namreč že ves čas stojita ob strani, me cenita, spoštujeta, verjameta vame in to mi res veliko pomeni."
V vseh teh letih njihovega sodelovanja so se med njimi spletle prijateljske vezi, ki so že davno presegle zgolj poslovno sodelovanje. Rusko pa ima v zadnjem času še dodatni razlog za veselje, saj je pogodbo o sodelovanju podpisal tudi z Bosansko založbo Hayat production.


 

Komentarjev 1
  • 4krogci 07:49 15.december 2022.

    včasih so njeni klienti prevozil po 10 in vec kilometrov do kaksne hotelse sobe, da so pol urce al pa urco prezivel z njo...hja zdej pa ko ratala stara pa lepo more sam se ona hodit okol!